مروری بر مهم ترین بیماری های قارچی نخل در جهان
محل انتشار: همایش ملی و جشنواره علمی خرمای ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 12,746
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANDATE01_051
تاریخ نمایه سازی: 13 اسفند 1391
چکیده مقاله:
در کل تاریخ کشاورزی، درخت خرما بدلیل ارزش بالای طبیعی میوهایش، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. در اسلام و دیگر مذاهب تأکید ویژه برای تعمیر و نگهداری مناسب از این درخت با ارزش شده است. انسان حدود 6000 سال پیش از میلاد با این درخت آشنا شدند ولی با این حال منشا اصلی آن ناشناخته باقی مانده است. ایران یکی از تولید کنندهها و صادر کنندههای اصلی تاریخ جهان بوده و این میوه دارای رتبه با ارزش و صادرات غیر نفتی کشور است. خرما گیاهی کاملا سازگار و گسترده بوده و در تمام قارهها کشت شده است. این گیاه دارای بسیاری از آفات شناخته شده و ناشناخته است. در این مقاله ما تلاش کردهایم که بیماریهای مهم قارچی درخت خرما را که در جهان گزارش شده است را بطور خلاصه مرور کنیم. متن اصلی اطلاعات از FAO و دانشگاه فلوریدا جمع آوری شده که شامل: بیماری بایود، بیماری سوختگی سیاه لکه قهوهای برگ، لکه برگی گرافیولایی، بیماری خامج، پوسیدگی اومفولیایی ریشه، بیماری بلات، پوسیدگی میوه، پوسیدگی تنهی گانودرمایی و تیلاویوپسیسی است.
کلیدواژه ها:
بیماری بایود ، بیماری سوختگی سیاه لکه قهوهای برگ ، لکه برگی گرافیولایی ، بیماری خامج ، پوسیدگی اومفولیایی ریشه ، بیماری بلات ، پوسیدگی میوه ، پوسیدگی تنهی گانودرمایی و تیلاویوپسیسی
نویسندگان
زینب اسمعیلی
بخش مهندسی گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
فاطمه خدادادی
بخش مهندسی گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
شیرین مسعودی
بخش مهندسی گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
غلامحسین شهیدی
باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :