شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر تبلیغات اینترنتی در بازار ایران با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه فازی (مطالعه موردی: صنعت پوشاک)
سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 131
فایل این مقاله در 29 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SAIM-2-1_007
تاریخ نمایه سازی: 24 آذر 1402
چکیده مقاله:
امروزه تبلیغ به عنوان یک عامل مهم در افزایش حجم فروش هر صنعت، نقش قابل توجهی ایفا می کند. با پیشرفت های روزافزون فناوری، در زمینه های ارتباطی و لزوم انجام تبلیغات در سطح وسیع تر و توانایی دسترسی به تعداد کثیری از افراد جامعه، اینترنت به عنوان یکی از مهم ترین ابزارها برای انجام تبلیغات مطرح می باشد، به عبارت دیگر تبلیغات اینترنتی روز به روز فضا را بر رسانه های سنتی تنگ تر می کنند به طوری که بسیاری از مدیران تجاری به این نتیجه رسیده اند که معرفی کالا از طریق تبلیغات سنتی دیگر چندان مفید نیست. اما یکی از بزرگ ترین چالش های تبلیغات اینترنتی تلاش برای جلب و جذب مخاطبان است. از این رو هدف از پژوهش حاضر شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر تبلیغات اینترنتی در بازار ایران با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه فازی در حوزه صنعت پوشاک می باشد. بر اساس نتایج به دست آمده از این پژوهش، عواملی مانند میزان استفاده روزانه افراد از اینترنت، سرعت اینترنت و به کاربردن جملات و عبارت های تحریک آمیز و ترغیب کننده در محتوای تبلیغ، بالاترین اولویت ها را از جنبه تاثیرگذاری بر مخاطبان به خود اختصاص داده اند. از این رو پیشنهاد می شود که شرکت های تولیدی و تبلیغاتی با افزایش ترغیب افراد جامعه هدف خود، به استفاده بیشتر از اینترنت و افزایش سرعت اینترنت از طریق همکاری سازمان های دولتی و همچنین توجه به نوع و محتوای پیام های تبلیغاتی و ایجاد جذابیت بیشتر در آنها موفق به جذب بیشتر مخاطبان خود شوند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی محقر
دانشیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ایران.
سید حجت بزاززاده
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد تهران غرب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.
رویا اقبال
کارشناس ارشد مدیریت MBA، دانشگاه پیام نورکرج، ایران.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :