اقدام پژوهی : چگونه توانستم با روش تشویق و محبت باعث افزایش اعتماد به نفس و پیشرفت تحصیلی دانش آموزم شوم؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_1110
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 224
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مائده تسلیمی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه غیرانتفاعی آمل ، آموزگار ابتدایی

چکیده

با آغاز دوران مدرسه ، کودکان ابعاد جدیدی از شخصیت خویش را آشکار می سازند و ناخودآگاه می کوشند تا رفتارهای فردی شان را تثبیت کنند . »اعتماد به نفس « نه تنها یکی از نیازهای شخصیتی کودکان، بلکه بعد جدیدی از رفتارهای اجتماعی آن هاست ؛ به طوری که کودکان بدون آن ناتوان از ادامه ی راه و زندگی در اجتماع خواهند شد. کودکانی که اعتماد به نفس بالایی دارند، میل به تجربه کردن و آزموندن موقعیت ها و موفقیت های اجتماعی - تحصیلی را دارا می باشند. اما آن هایی که اعتماد به نفس پایین تری دارند، هیچ گاه به برقراری ارتباط با دیگران و کسب امتیازات اجتماعی -تحصیلی نمی اندیشند.یکی ازدلایل عدم یادگیری در کودکان ضعف دراعتمادبه نفس است و این رابطه مستقیمی با چگونگی نگرش فرد نسبت به خود دارد و درمان آن بدون توجه به اصول وروشهای تقویت اعتمادبه نفس انجام نمی پذیرد . اینجانب مائده تسلیمی ، آموزگار پایه پیش دبستان ، دبستان غیر دولتی فرزندان ایران ، در اوایل سال تحصیلی وقتی در یکی از دانش آموزانم کند نویسی ، کمرنگ نویسی ، حواس پرتی ، استرس در نوشتن و مشارکت کم در فعالیت های کلاسی و همچنین فعالیت های گروهی ، ترس از انجام کار جدید ، دشواری در ابراز و بیان احساسات، آرام صحبت کردن، فاصله گیری ،ارتباط کم با دوستان و ضعف بدنی را مشاهده کردم، سعی نمودم تا با کمک مادرش اعتماد به نفس او را از طریق تشویق و محبت تقویت نمایم . لذا توانمندی های او را مد نظرگرفتم نه ضعف ها و ناتوانایی هایش را . بنا براین در جهت رفع این مشکل ، فعالیت های درحد توان از او خواستم تا با تلاش خود به موفقیت برسد و او را ترغیب به داشتن دوستان بیشتری نمودم تا از این طریق انگیزه بیشتری برای سخن گفتن وابراز وجود داشته باشد . یکی از مشکلات دانش آموز من وجود یک بیماری مادر زادی و درمان های طولانی مدت بود و به علت گذراندن مدت زیادی در بیمارستان از ارتباط با فردی غیر از مادرش احساس نا امنی می کرد.

کلیدواژه ها

اقدام پژوهی ، اعتماد به نفس ، تشویق ، محبت ، پیشرفت تحصیلی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.