اقدام پژوهی :چگونه توانستم علاقه مندی و عملکرد دانش آموزان را به درس ریاضی افزایش دهم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_1055
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 91
نویسندگان
آموزگار ابتدایی اهواز
چکیده
مساله ی مورد نظر، بی علاقه گی ، بی توجهی و غیرفعال بودن اغلب دانش آموزان یادشده درانجام فعالیت های درس ریاضی و رضایت بخش نبودن نتایج آزمون های عملکردی آنان بوده و هدف از انجام این تحقیق ، افزایش میزان علاقه مندی دانش آموزان به درس ریاضی و انجام فعالیت های آن دردرس مورد نظر بوده است . بر این اساس، پژوهشگر با استفاده از روشهای علمی به منظور کسب دادههای لازم، از منابع گوناگون تحقیق مانند: همکاران و مدیر، سرگروه آموزشی درس ریاضی ، دانش آموزان و والدین آنها، کتابها، مجلات، اینترنت ، بررسی کارنامه ی تحصیلی و ارزیابی نتایج آزمونهای برگزار شده، به تجزیه و تحلیل آنها جهت شناسایی عوامل موثر در ایجاد مساله و یافتن راهحل های پیشنهادی پرداخت . سپس به انتخاب چندین راهکار عملی از میان راه حل های پیشنهادی مبادرت ورزید. آن گاه پس از اعتبار بخشی توسط گروه پژوهش ، به اجرای راه حل های انتخابی اقدام نمود که عبارت بودند از:۱. تنظیم جدولی به منظور ارزشیابی تشخیصی و تکوینی و تعیین روش تدریس . ۲. تشکیل انجمن کودکان ریاضی دان ۳. تنظیم فرم ارزشیابی فعالیت های عملکردی دانش آموزان تنظیم شبکه ی تلوزیونی ویژهی کودکان. لازم به ذکر است .کلیدواژه ها
درس ریاضی ، فعالیت های عملکردی ، علاقه مندی ، ارزشیابی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- تبیین نوجوانی ومبانی روان شناسی هویت
- بررسی شروط ضمن عقد از دیدگاه خانواده درمانی
- پیش بینی هویت دینی فرزندان بر اساس سلامتخانواده و عمل به باورهای دینی والدین
- پیش بینی بی ثباتی ازدواج بر اساس الگوهای ارتباطی،رفتارهای کنترل گرایانه و چشم انداز زمان
- اثربخشی آموزش حل مسئله بر نشاط ذهنی وبهزیستی روان شناختی فرزندان طلاق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.