بررسی تطبیقی نظام ارزشیابی مدارس ابتدایی ایران با فنلاند، ژاپن و آلمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 655
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افسانه کاشانی بیرگانی

کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی خوزستان اداره آموزش و پرورش استان خوزستان، باوی

ابراهیم ایزدیان

کارشناس حرفه ای مدیریت بحران در اماکن اداره آموزش و پرورش خوزستان، شهر اهواز

مهرنوش رستمی قهفرخی

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اداره آموزش و پرورش استان خوزستان، باوی.

چکیده

هدف این پژوهش بررسی تطبیقی نظام ارزشیابی مدارس ابتدایی ایران با فنلاند، ژاپن و آلمان می باشد و روش پژوهش ما از نوع مطالعات کیفی میباشد و روش تحقیق ما از نوع مروری)کتابخانه ای( می باشد و مطالب از سایت ها و مقالات داخلی و کمک گرفتن از هوش مصنوعی بدست آمدهاست. ارزشیابی یک فرآیند حیاتی در آموزش و پرورش است که به دانش آموزان و معلمان کمک می کند تا بتوانند بهترین عملکرد را در طول دورهآموزشی نشان دهند. در مدارس ابتدایی، ارزشیابی به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای اندازه گیری دستاوردها و تحصیلات دانش آموزان به کار میرود. ارزشیابی تطبیقی به معنای ارزیابی یک موضوع، سیاست یا رویکرد با استفاده از معیارها و ملاک های متعدد، در مقایسه با سایر موضوعات،سیاست ها یا رویکردها است. این رویکرد برای ارزیابی بهبودها، پتانسیل ها و معایب مختلف روش ها و سیاست ها استفاده می شود. ارزشیابی تطبیقیبه صورت مقایسه ای اجرا می شود و به ارایه پلاک ارزیابی کمک می کند که به خوبی منظم شده است. این ارزشیابی به تصمیم گیرندگان کمک میکند تا یک نتیجه قابل قبول توسعه و پیاده سازی را انتخاب کنند. نتایج تحقیق حاکی از آن است که مقایسه نظامهای ارزشیابی آموزشی بهبود و تحولدر سیاستهای آموزشی کشور میتواند ایجاد کرده و مسیری به سوی بهبود کیفیت آموزش و یادگیری در ایران را نشان دهد.

کلیدواژه ها

تطبیقی، نظام ارزشیابی، مدارس ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.