بررسی پرورش خلاقیت در کودکان پیش دبستانی
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 308
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JMSA-8-1_007
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1402
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: هدف اصلی این پژوهش بررسی پرورش خلاقیت در کودکان پیش دبستانی بود.دنیای اطراف ما به سرعت در حال تغییر است برای همگام شدن با این تغییرات و حل مسائلی که به تبع این دگرگونی ها به وجود می آید، نیازمند افرادی خلاق و مبتکر هستیم.
مواد و روشها:.مطالعه حاضر از نوع توصیفی تحلیلی است و پس از بررسی مفاهیم با ارائه نتایج به پیشنهادات کاربردی پرداخته شده است. روش تحقیق حاضر توصیفی و روش گردآوری اطلاعات آن، کتابخانه ای است. بدین صورت که از منابع کتابخانه ای نظیر: کتاب، مقاله، منابع خارجی و ... و آموخته های محقق استفاده شده است.
یافته ها: از نظر این پژوهش خلاقیت یکی از شگفت انگیزترین ویژگی هایی است که ما به عنوان یک شخصیت انسانی آن را تعریف می کنیم. این ویژگی، نه تنها برای افراد بااستعداد قابل دسترس است، بلکه برای همه افراد می تواند مورد استفاده قرار گیرد. یک عمل خلاق، اگر چه ممکن است منحصر به فرد نباشد، ولی برای شخصی که می خواهد انجام دهد، تازه و نوست. در حقیقت ابتکار شخصی، شکلی از خلاقیت است که باعث لذت بردن فرد از ارائه یک ایده نو و ساختن چیزهای جدید می شود.
نتیجه گیری: از مباحث ایراد شده نتیجه گرفته می شود که مهم است که ما بین ۳ ویژگی هوش، خلاقیت و درجات علمی تمایز قائل شویم. در واقع هوش، توانایی در یادگیری و فکر کردن است. خلاقیت، توانایی معرفی کارهای جدید یا دانش جدید است و درجات علمی هر آن چیزی است که شخص در طول سال ها در کلاس های درس و گذراندن دروس دانشگاهی کسب می کند، امتحان می دهد و نمرات لازم را به دست می آورد. در مقایسه این ویژگی ها، بیشتر افرادی که خلاق اند باهوش هم هستند. دانش آموزانی که هم باهوش اند و هم خلاق، در مدرسه در حد وسط قرار می گیرند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی اصغر ماشینچی
استاد یار گروه علوم تربیتی ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد ، لامرد ، ایران
عباسعلی شمسایی
ابواب جمعی اداره آموزش و پرورش شهرستان خنج ، کارشناس ارشد رشته مدیریت آموزشی ، گروه علوم تربیتی،ایران