اثر مصرف قرص سیر بر دور کمر WR، دور باسن HR، نسبت دور کمر به باسن (WHR) و BMI به همراه 6 هفته فعالیت بدنی منظم در زنان میانسال کم فعال و چاق

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت بدنی و علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: IAUNSPORT01_078
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3273
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شکوفه سخنور

چکیده

یافته های پژوهشی بسیاری در دسترس است که اثرات مصرف گیاه سیر را بر کاهش سطح گلوکز سرم و چربیهای خون ( کلسترول و تری گلیسرید) ثابت می کنند(1،4). همچنین نشان داده شده که گیاه سیر می تواند بر روی تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا تأثیر قابل توجهی داشته باشد. مطالعات اپیدمیولوژیک بیانگر ارتباط منفی میان مصرف سیر و پیشرفت بیماری های قلبی- عروقی است (2،4) . بیماریهای قلبی- عروقی، از جمله بیماریهای چند عاملی هستند که بوسیله عوامل گوناگونی از جمله بالا بودن سطح چربیهای سرم خون (کلسترول و گلیسرید) مشخص می شوند(2). از آنجا که امروزه معلوم شده اندازه دور کمر در ناحیه شکمی وهمچنین نسبت WHR از فاکتورهای تعیین کننده سطح بروز ناراحتی ها و حملات قلبی- عروقی است بر آنشدیم تا تأثیر مصرف سیر را بر چربیهای موضعی و بخصوص در ناحیه کمری و لگنی مورد بررسی قرار دهیم.

کلیدواژه ها

قرص سیر ، قلبی- عروقی، نسبت دور کمر به باسن (WHR)

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.