تاثیر تبلیغات شفاهی الکترونیکی مثبت و قدرت برند بر تصمیمات خرید مصرف کنندگان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارافرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF10_401
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 48
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رجائی

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

چکیده

بازاریابی دهان به دهان دیجیتال، از فناوری، به ویژه اینترنت ، برای تسهیل بازاریابی خود استفاده می کند. سایت ها، رسانه های اجتماعی و بلاگها، پلتفرمهای دیجیتال محبوبی هستند که کاربران برای به اشتراکگذاشتن تجربیات خود، چه خوب و چه بد، از آنها استفاده می کنند و این توصیفات، به طور قابل توجهی بر تصمیم گیری خرید مصرفکننده تاثیر می گذارد. تبلیغات دهان به دهان در حقیقت ، شیوهای ارگانیک است که در آن پخش اطلاعات تبلیغاتی ، توسط مصرفکنندگان صورت می گیرد. اما نکته مهمی را نیز باید در مورد بازاریابی توصیه ای بدانید: همانطور که مشتریان، تجربه های مثبت خود را در مورد استفاده از یک برند با دوستانشان به اشتراک می گذارند؛ تجربه های منفی را نیز انتقال می دهند. بنابراین همواره باید به جلب رضایت مشتریان توجه ویژهای داشت . مشتریان، نشردهنده پیامهای مثبت و همچنین منفی ، در مورد برند و مجموعه شما خواهند بود؛ به عبارت سادهتر، هر تجربه منفی و یا مثبت را به اطرافیان خود انتقال می دهند.هدف از این پژوهش بررسی و تجزیه و تحلیل تاثیر تبلیغات شفاهی الکترونیکی مثبت و قدرت برند بر تصمیمات خرید مصرف کنندگان می باشد. پژوهش حاضر از نظر ماهیت پژوهش ، توصیفی و از آنجایی که نتایج پژوهش برای سایر بخش های خدماتی قابل استفاده می باشد از نظر هدف پژوهش ، جزء پژوهش های کاربردی است . ابزار پژوهش برای جمع آوری داده ها پرسشنامه بوده است . جامعه آماری استفاده کنندگان خدمات تاکسی اینترنتی در شهر تهران می باشند. نتایج نشان داد قدرت برند بر تبلیغات دهان به دهان اثر مثبت داشته و همچنین احتمال تصمیم به خرید را افزایش می هد.

کلیدواژه ها

تبلیغات دهان به دهان مثبت ، قدرت برند، احتمال تصمیم به خرید،عملکرد سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.