بررسی موانع پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد به کارکنان شهرداریها بر اساس بند ۲ عدالت نظام پرداختی در راستای برنامه تحول اداری (مطالعه موردی : شهرداری قزوین )

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارافرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF10_337
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 148
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد مومنی

استادیار، گروه مدیریت ، موسسه آموزش عالی غزالی ، قزوین ، ایران

پروین افشار

کارشناسی ارشد مدیریت ، موسسه آموزش عالی غزالی ، قزوین ، ایران

سمیه عربی

استادیار، گروه مدیریت ، موسسه آموزش عالی غزالی ، قزوین ، ایران

چکیده

هدف این تحقیق بررسی موانع پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد به کارکنان شهرداریها بر اساس بند ۲ عدالت نظام پرداختی در راستای برنامه تحول اداری بود. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و از نظر نوعکمی و از نظر روش گردآوری داده ها توصیفی -پیمایشی است . جامعه آماری شامل ۵۰ نفر صاحبنظران و متخصصین در حوزهی نظام پرداخت که شامل اساتید دانشگاهی و خبرگان امر، پژوهشگران، شاغلین ، و سیاست گذاران و مدیران شهرداری قزوین در نظر گرفته شدند. ابزار مورد استفاده پرسشنامه محقق ساخته است . روش تجزیه و تحلیل داده ها روش دلفی ، تحلیل عاملی اکتشافی و ازمون تی تک نمونه ای در نرم افزار spss و smartpls بود. بر اساس تحلیل عاملی اکتشافی مشخص شد که موانع نظارتی و زیرساختی از جمله موانع پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد به کارکنان شهرداریها است و نتایج آزمون تی تک نمونه در پاسخ به سوالات پژوهش نشان داد که موانع نظارتی ، زیرساختی بر پرداخت عادلانه به کارکنان شهرداری قزوین بر اساس بند ۲ عدالت استخدامی و نظام پرداختی کارکنان در راستای برنامه تحول اداری اثر گذارند. . مقادیر مربوط به میزان واریانس تبیین شده توسط هر یک از موانع نشان داد که موانع نظارتی بیشترین تاثیر در پرداخت عادلانه حقوق و دستمزد دارد.

کلیدواژه ها

موانع نظارتی ، موانع زیرساختی ، موانع اجتماعی و موانع محتوایی ، پرداخت عادلانه ، شهرداری، عدالت استخدامی ، نظام پرداختی کارکنان، برنامه تحول اداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.