بررسی زمین شناسی مهندسی توده سنگ های مسیر تونل گذر دره و تحلیل ،مقایسه و طراحی سیستم نگهدارنده اولیه به روشهای تجربی و عددی
محل انتشار: سی امین گردهمایی علوم زمین
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 720
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GSI30_228
تاریخ نمایه سازی: 12 بهمن 1391
چکیده مقاله:
تونل گذر دره با هدف افزایش ایمنی جاده جدید الاحداث مریوان- سنندج در استان آردستان طراحی شده است.مسیر تونل از بین لای ههای شیلها و سیلتستونهای قرمز و تناوبی از شیلهای نازک لایه و آهکهای آرژیلی عبورمی نماید. این منطقه به لحاظ تقسیمات ساختاری- رسوبی در ناحیه سنندج- سیرجان واقع گردیده است آه در اثر آن گسلها و ناپیوستگی های متعددی در توده سنگ های مسیر بوجود آمده و متحمل شکستگ یهای فراوانشده است. به منظور رده بندی مهندسی توده سنگ های دربرگیرنده تونل گذردره از رده بندی ژئومکانیکیRMR)استفاده شده است. تحلیل و بررسی سیستم های نگهدارنده نیازمند شناخت پارامترهای ژئومکانیکی و تغییر شکل پذیری توده سنگ های دربرگیرنده است. به همین منظور پارامترهای بدست آمده از روشRMRبه دلیل نزدیکی به واقعیت جهت تحلیل تجربی و عددی مورد استفاده قرار گرفتند. پس از تعیین نگهدارنده به روش تجربی، به آمک روشهای عددی با بکارگیری نرم افزارPhase2آه بر پایه روش اجزاء محدود استوار می باشد تجزیه و تحلیل تنش هاانجام گرفته و نهایتاَ سیستم نگهدارنده اولیه بهینه تعیین و طراحی گردیده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا حدادتهرانی
آارشناسی ارشد زمین شناسی مهندسی،شرکت مهندسان مشاور ره آور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :