مطالعه تاثیر کودهای ریزمغذی و زمانهای مختلف مبازه با علفهای هرز بر عملکرد و برخی اجزای عملکرد ذرت اسمو پرایم
محل انتشار: دوفصلنامه علوم به زراعی گیاهی، دوره: 1، شماره: 2
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 105
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JPPS-1-2_006
تاریخ نمایه سازی: 18 آبان 1402
چکیده مقاله:
به منظور بررسی و ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و دوره های مختلف مبارزه با علفهای هرز، و کاربرد ریز مغذی ها بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت دانه ای آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۴ تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود درسال زراعی ۸۹-۸۸ اجرا گردید. در این آزمایش زمانهای مختلف مبارزه با علفهای هرز در سه سطح و پرایمینگ بذر و کاربرد ریز مغذی هر کدام در دو سطح به صورت فاکتوریل در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که بالاترین میزان عملکرد دانه، طول بلال، قطر بلال و وزن ۱۰۰ دانه در گیاهان پرایم مشاهده گردید، و همچنین کاربرد ریز مغذی و زمانهای مختلف مبارزه با علفهای هرز نیز تاثیر معنی داری بر عملکرد و اجزای عملکرد داشت به طوری که بیشترین میزان صفات ذکر شده مربوط به کاربرد همزمان پرایمینگ، ریز مغذی و زمانهای مبارزه با علفهای هرز به مدت ۶ هفته بود.
کلیدواژه ها:
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :