آنالیز عملکرد و آلاینده های خروجی موتور اشتغال تراکمی با استفاده از متیل استر روغن های خوراکی پسماند و مخلوط هی آن با گازوئیل
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,220
نسخه کامل مقاله در کنفرانس ارائه نشده است و در دسترس نیست.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCAMEM07_083
تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1391
چکیده مقاله:
این مطالعه به ارزیابی ازمایشگاهی عملکرد و انتشار آلاینده ها در یک موتور دیزل اشتعال تراکم ی با استفاده از بیو دیزل تولیدی و مخلوط های آن با گازوئیل پرداخته است. آزمون های موتوری در بهممن ماه 90 و در کارگاه ماشین های کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد انجام گرفت. دراین مطالعه بیودیزل طی دو مرحله فرایند کاتالیزر شده با اسید و باز از روغن های خوراکی پسماند تولید شده و در کسر حجمی های مختلف (0%، 20% ، 35% ، 50% ، 100%) با سوخت گازوئیل مخلوط گردیده است. برای بررسی تاثیر کسر حجم های مختلف بیو دیزل و گازوئیل بر عملکرد و الایندههای موتور، داده های ولتاژ و آمپر خروجی ژنراتور، سرعت موتور، مصرف سوخت، دمای گازهای خروجی و اگزوز و آلاینده ها برای مخلوط های سوخت در بازهای مختلف اندازه گیری و پارامترهایی ماندد تئان موتور و مصرف ویژه سوخت با استفاده از داده های آزمایش محاسبه گردید. نتایج آزمون موتوری نشان می دهد استافده از مخلوط های بیو دیزل و گازوئیل باعث بهبود عملکرد موتور می شود، به گونه ای که در بارهای مختلف اعمال به موتور، مخلوط 20% بیو دیزل بیشتری مقدار توان و کمتری مصرف ویژه سوخت نسبت به گازوئیل را به خود اختصاص داد که ئ رمقایسه با سایر مخلوط ها، به لحاظ اقتصادی دارای اهمیت است. دمای گازهای خروجی از محفظه احتراق در نسبت های بالای بیو دیزل کاهش می یابد. همچنین نتایج نشان می دهد، انتشار مونوکسید کربن، اکسیدهای نیتروژن و کدری دود با استفاده از کسر حجم های مختلف بیو دیزل و گازوئیل نسبت به گازوئیل خالص پایین تر است. با توجه به نتایج، استفاده از درصدهای پایین بیودیزل در گازوئیل بدون تاثیر منفی بر توان موتور و آلاینده های حائز اهمیت است.
[سیویلیکا: اصل مقاله به دلیل مشکل در فایل حذف گردید]
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نسرین ثابت سروستانی
دانشجو کارشناسی ارشد، دانشگاه فردوسی مشهد
عبدالعی فرزاد
دانشیار گروه مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
احسان ابراهیم بجستان
عضو هیئت علمی مرکز بین الملل علوم، تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی، ما
مسعود میر
عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی قوچان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :