Investigating the effects of Thymol on animal model of Rheumatoid Arthritis
محل انتشار: مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی، دوره: 8، شماره: 3
سال انتشار: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 118
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JABS-8-3_006
تاریخ نمایه سازی: 9 آبان 1402
چکیده مقاله:
مقدمه و هدف: امروزه توجه زیادی به ترکیبات گیاهی باقابلیت درمانی شده است. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی اثرات تیمول در مدل حیوانی روماتوئید آرتریت (RA) است.
مواد و روشها: بیماری RA با استفاده از تزریق ادجوانت فروند کامل در بالشتک کف پای رتهای ویستار القاء شد. سپس رتها به صورت تصادفی در سه گروه بدون تیمار، تیمار شده با تیمول (mg/kg۱۰۰-خوراکی) و یا درمان شده با پردنیزولون (mg/kg۱۰-خوراکی) قرار گرفتند. کلیه درمانها از روز پنجم پس از القاء شروع شد. تغییر قطر ناحیه dorso-plantar دست و پای هر رت تا روز ۲۳ پس از القاء، یک روز در میان ثبت شد.
نتایج: میزان ادم و تورم کف پا در هر دو گروه رتهای مبتلا و درمان شده با تیمول و یا پردنیزولون به صورت تقریبا برابر نسبت به گروه شاهد کاهش یافت. سطح نیتریک اکسید و آنزیم میلوپراکسیداز سرمی، هم زمان با شدت تکثیر لنفوسیتهای طحالی و میزان تولید سایتوکاینهای IL-۱ و IL-۶ در گروههای درمانی نسبت به گروه شاهد کاهش معنی داری یافت. میزان کاهش نیتریک اکسید سرمی در گروه دریافت کننده تیمول نسبت به گروه دریافت کننده پردنیزولون بیشتر بود. در عوض پردنیزولون موجب کاهش بیشتری در سطح سایتوکاینهای IL-۱ و IL-۶ نسبت به رتهای مبتلا و دریافت کننده تیمول شد.
نتیجه گیری: استفاده از تیمول ممکن است که به عنوان یک استراتژی سودمند در کنترل بیماری RA مطرح گردد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
خدیجه گلبهاری
Urmia University
میثم ابطحی فروشانی
Urmia University
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :