شناسایی اولویت بندی پیاده سازی کنترل داخلی حسابداری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF09_063
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 80
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا طلوع

وزارت نیرو- شرکت برق منطقه ای خراسان-مشهد- ایران

حسن باقرنژادحکم آباد

وزارت نیرو- شرکت برق منطقه ای خراسان-مشهد- ایران

چکیده

بطور کلی ساختار کنترل داخلی یک سازمان که به آن سیستم کنترل داخلی نیز می گویند، شامل سیاستها، سیستم ها و روش هایی است که برای تامین اطمینان نسبی از دستیابی به هدف های سازمانی بهوجود می آید. اطمینان نسبی به این معناست که هیچ ساختار کنترل داخلی، ایده آل نیست و مخارج کنترلداخلی یک واحد تجاری نباید بیش از منافع مورد انتظار آن باشد . بر اساس نظریه ذینفعان و علامت دهی,مسئولیت اجتماعی شرکت ممکن است به رفع تعارضات میان ذینفعان و در نتیجه به حداکثر رساندنثروت و سطح رفاه سهامداران منتج شود, یا محدود به رویه هایی برای مدیریت وجهه مدیران در محیطبازار به هزینه سهامداران گردد. از این رو هدف پژوهش حاضر, به بررسی مسئولیت اجتماعی شرکت وضعف کنترل های داخلی می باشد، و با توجه به یافته های پژوهش ، پیشنهاداتی جهت کنترل حسابرسیداخلی شرکت (مطالعه موردی:شرکت برق منطقه ای خراسان) آورده شده که عبارتند از: کنترل هایسرپرستی، کنترل های حفاظتی و کنترل های تفکیک وظایف می باشد.

کلیدواژه ها

کنترل داخلی، مسئویت اجتماعی، برق منطقه ای خراسان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.