استفاده از شیمی کروم اسپینل در تعیین ترکیب ماگمای مادر کرومیتیت ها و درجه ذوب بخشی پریدوتیت های کمپلکس اولترامافیک آبدشت، کرمان، جنوب شرق ایران
محل انتشار: ششمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 830
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PNUGEO06_056
تاریخ نمایه سازی: 19 دی 1391
چکیده مقاله:
کمپلکس آبدشت یکی از کمپلکس های فوق بازی نسبتا بزرگ در جنوب شرق ایران )منطقه اسفندقه( است. کمپلکس اولترامافیک آبدشت اساسا از دونیت، هارزبورژیت، لرزولیت، کرومیتیت و مقادیر اندکی ورلیت تشکیل یافته است. مطالعات تفصیلی میکروپروب در خصوص کروم اسپینل های موجود در پریدوتیت ها مقادیر بسیار بالای و ( Mg# ،)86-69( Cr#56-26مقادیر بسیار پایینTiO2متوسط 0/07درصد وزنی( را نشان می دهد. مقدارFe3+در کروم اسپینل های موجود در پریدوتیتهای کمپلکس آبدشت بسیار پایین 0/08>درصد وزنی( بوده که منعکس کننده تبلور تحت شرایط فوگاسیته پایین اکسیژن استبه علاوه، کروم اسپینل های موجود در کرومیتیت ها نیز مقادیر بسیار بالایMg# ،)39-33( Cr# 65-63و مقادیر بسیار پایینTiO2متوسط 0/17درصد وزنی( را دارا می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا نجف زاده
استادیار گروه زمین شناسی، دانشگاه پیام نور
حمید احمدی پور
استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :