سال انتشار: 1391
محل انتشار: ششمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور
کد COI مقاله: PNUGEO06_034
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 423
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ترمومتری آندزیت های بخش شمال شرقی ورقه جیرنده با استفاده از نتایج آنالیز نقطه ای
چکیده مقاله:
منطقه مورد مطالعه در قسمت شمال شرقی ورقه جیرنده و در فاصله 04 کیلومتری جنوب لاهیجان، بین طول های جغرافیائی o 04 و 0 o 33َ50شرقی و عرض های47دقیقه و36درجه و 55دقیقه و 36درجه شمالی واقع شده و جزء زون البرز می باشد. در این منطقه سنگ های آتشفشانی پالئوژن گسترش زیادی داشته و بخش قابل توجهی از آنها ترکیب آندزیتی دارند. بافت سنگهای مذکور غالبا پورفیری و کانیهای فراوان آنها پلاژیوکلاز و آمفیبول، و کانی فرعی شاخص کلینوپیروکسن میباشد. نتایج حاصل از آنالیز نقطه ای (میکروپروب) آنها نشان میدهد که آمفیبولها کلسیک و از نوع منیزیوهستنگزیت، و کلینوپیروکسن ها از جنس دیوپسید هستند. از طریق محاسبه ضرایب توزیع آهن و منیزیم در آمفیبول و کلینوپیروکسنهای همزیست مقادیر 0/67و0/69 برای آمفیبول و 0/77 برای کلینوپیروکسن بدست آمد که با حرارتهای تشکیل 484 و 844 درجه سانتبگراد مطابقت می نماید
کلیدواژه ها:
آندزیت، جیرنده، ترمومتری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/178705/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صفرنژاد، مژگان و تاکی، سعید و حق نظر، شهروز،1391،ترمومتری آندزیت های بخش شمال شرقی ورقه جیرنده با استفاده از نتایج آنالیز نقطه ای،ششمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور،کرمان،،،https://civilica.com/doc/178705
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، صفرنژاد، مژگان؛ سعید تاکی و شهروز حق نظر)
برای بار دوم به بعد: (1391، صفرنژاد؛ تاکی و حق نظر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.