بررسی و نقد طرح جابر در مدارس ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF01_1044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 93
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

معصومه طاهری هشی

آموزش و پرورش استان البرز، کرج ناحیه ۴

شهرزاد سالار مهرآباد

آموزش و پرورش استان البرز، کرج ناحیه ۴

شریفه کلته

آموزش و پرورش استان البرز، کرج ناحیه ۴

یکتا کریمی میلاجردی

آموزش و پرورش استان البرز، کرج ناحیه ۴

چکیده

همانگونه که واقفیم در رشته آموزش ابتدایی فاکتور ها و محور های پژوهشی بیشماری وجود دارد که پرداختن به هر کدام از آن موارد می تواند یک سری از مشکلات اساسی را از نظام آموزشی و پرورشی کشور ما برطرف نموده و مرتفع سازد. چرا که متاسفانه در کشور ما از کمبود منابع مطالعاتی رنج می بریم و خصوصا در آموزش ابتدایی هنوز خیلی مانده است که به نقطه قابل اعتماد و امیدوار کننده ای برسیم. بنا بر این نیاز است که در این رابطه در رشته آموزش ابتدایی تحقیقات و پژوهش های قابل قبولی صورت گیرد. (رضایی ، ۱۳۹۵). تاکنون در جامعه ما درباره ی موضوع طرح جابر در مدرسه در موسسات آموزش عالی و تاثیر آن بر دلزدگی پژوهشی و درسی و عملکرد آن ها بررسی چندانی صورت نگرفته است فقدان ابزار مناسب برای ارزیابی پژوهش های صورت گرفته و استفاده از آن در فعالیت های آموزشی، کنفرانس ها و فراخوان های علمی و آموزشی به شدت به چشم می خورد. حال با توجه به اینکه طرح جابر فواید بیشماری نظیر: پرورش حس کنجکاوی، حل مساله، خلاقیت، همکاری و ... در مدارس ابتدایی دارد و در این میان موضوع دلزدگی پژوهشی و درسی به چشم می خورد که باعث عدم فواید بیشمار این طرح در دانش آموز، معلم و اولیای آن ها می شود و همچنین فقدان منابع اطلاعاتی و پژوهشی مناسب در این حوزه، باعث شده است که در این مقاله به موضوع طرح جابر در مدارس ابتدایی و عوامل دلزدگی و خستگی دانش آموزان، معلمان و اولیا پرداخته شود. امید است نتایج این پژوهش گوشه ای از مشکلات نظام آموزش و پرورش را مرتفع سازد. روش جمع آوری اطلاعات دراین مقاله ازطریق منابع الکترونیکی و کتابخانه ای صورت گرفته است.

کلیدواژه ها

طرح جابر ، معلم،ابتدایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.