بررسی اهمیت کلاس پویا و دانش آموزان فعال در مدرسه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF01_0842
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 119
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه کاظمی

آموزش و پرورش آذربایجان غربی

هانا معین افشار

آموزش و پرورش کردستان

چنور غباری

آموزش و پرورش کردستان

الهام صفری

آموزش و پرورش البرز

چکیده

مدرسه از عمده ترین مراکزی است که باعث القای روحیه تحقیقی به فرهنگ افراد می شود زیرا اگر دانش آموزان از ابتدای تحصیل رسمی با چنین روحیه ای آشنا و بزرگ شوند در بزرگسالی که کارگزار، تصمیم گیر و مسئول می شوند به راحتی تحقیق و پژوهش را به عنوان ابزاری نیرومند و کارساز به کار می برند. تقویت روحیه پویا موجب علاقه و گرایش افراد به تحقیق در مسائل و معضلات اجتماع شده و این گرایش احساس مسئولیت آنها را تحریک و تقویت کرده و بدین صورت روحیه فعالیت های درون کلاسی عاملی جهت ایجاد تعهدات اجتماعی و روحیه مشارکت می شود.بنابراین نظام آموزشی باید در کنار آموزش های رسمی و کلاسیک و برنامه ریزی شده در زمینه مهارت های اجتماعی و نحوه مشارکت دانش آموزان به صورت عملی برنامه ریزی کند. دانش آموزان زمانی مفید هستند که بتوانند مسائل اجتماع را از طریق ایفای نقش درست حل کنند. یکی از پدیده هایی که می تواند نقش دانش آموزان را در حل مسائل جامعه کاربردی کند شکل گیری تفکر مشارکتی در آنان است. بنابراین نظام آموزشی با ساز و کارهای زیر می تواند و باید به نهادی کردن تفکر مشارکتی کمک کند.

کلیدواژه ها

کلاس پویا،فعالیت،دانش روز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.