بررسی الگوی های مناسب با رویکرد راه اندازی کسب و کارهای نوین (مطالعه موردی ایران)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی الگوهای نوین مدیریت کسب و کار در شرایط ناپایدار
  • کد COI اختصاصی: MBAC05_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 122
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آذین مبلغ ناصری

کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار، گرایش بازاریابی، دانشگاه پیام نور واحد دماوند، تهران، ایران

چکیده

مقاله حاضر به بررسی الگوهای مناسب برای راه اندازی کسب و کارهای نوین می پردازد. در این مقاله، ابتدا به تعریف کسب و کار نوین و اهمیت آن در اقتصاد جهانی پرداخته می شود. سپس الگوهای مناسب برای راه اندازی چنین کسب و کارهایی مورد بررسی قرار می گیرند. اصطلاح مدل کسب و کار به طرح یک شرکت برای کسب سود اشاره دارد. یک شرکت با طرح مدل کسب و کار خود، می تواند استراتژی های لازم برای تولید، بازاریابی و فروش محصولات خود را مطرح و پیاده سازی کند؛ همچنین قادر خواهد بود تا بازار هدف خود را شناسایی کرده و هزینه های لازم برای بازاریابی و فروش محصولات یا خدمات به بازار هدف خود را، پیش بینی نماید.کارآفرینان با تجزیه و تحلیل خطاها و شکست های قبلی خود، در فعالیت های آینده خود بهبود می برند. آن ها از تجارب گذشته خود چشم پوشیدن نمی کنند و با استفاده از آن ها، راهکار های جدید را پیدا می کنند. همچنین کارآفرینان با برقراری همکاری با سایر افراد و شبکه سازی با صنعت مرتبط، به منابع و دانش بیشتری دسترسی پیدا می کنند. این الگو به آن ها کمک می کند تا در محله کسب و کار خود رشد کنند و به نوآوری های جدید دست یابند. در این راستا ۲۰ مصاحبه با کارآفرینان و صاحبان شرکتهای نوپا و شرکتهای کوچک و متوسط صورت گرفت. یکی از مهم ترین فوائد داشتن مدل کسب و کار، این است که سرمایه گذاران می توانند مدلهای کسب و کارهای مختلف را ببینند و شرکت مورد نظر خود را جهت سرمایه گذاری انتخاب نمایند با تجزیه و تحلیل الگوهای فوق، مقاله نتیجه می دهد که استفاده از الگوهای مناسب برای راه اندازی کسب و کارهای نوین، می تواند به کارآفرینان کمک کند تا در کار خود به بهترین نتیجه دست یابند.

کلیدواژه ها

کسب و کار نوین، الگوی های مناسب کار آفرینی، کارآفرینی، راه اندازی کسب و کار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.