مروری بر اثر پروبیوتیک ها به عنوان وکتورهای واکسن در پیشگیری از عفونت های ویروسی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین درحوزه زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
- کد COI اختصاصی: BSCONF10_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 596
نویسندگان
گروه پاتوبیولوژی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه تبریز
دانشجوی دکتری تخصصی کنترل دارو و فرآورده های آرایشی و بهداشتی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز
چکیده
واکسن یکی از مهمترین راهبردهای مقابله با بیماریهای عفونی است. در دهه های گذشته، چندین نوع واکسن در آسیب شناسی بالینیبرای جلوگیری از عفونت های پیچیده به ویژه عفونت های ویروسی مانند ویرو س پاپیلومای انسانی، روتاویرو س و ویروس نقص ایمنیانسان که نمی توانند با مولکول های خاصی درمان شوند، مورد استفاده قرارگرفتند. روش های واکسیناسیون اولیه از عوامل بیماریزایتضعیف شده یا غیر فعال استفاده می کردند. از آنجا که اکثر عفونت ها فرآیندهای عفونی را از سطوح مخاطی آغاز می کنند، ایمن سازیمخاطی ممکن است راهی امیدوارکننده برای مقابله با انوا ع مختلف عوامل عفونی باشد. از این رو واکسن های مخاطی، به عنوانگزینه ای ارزشمند مورد توجه محققان قرار گرفته اند. باکتری های پروبیوتیک به عنوان یک حامل واکسن، راهبرد امیدوارکننده برایواکسیناسیون مخاطی در نظر گرفته می شوند. دانشمندان سعی می کنند با استفاده از باکتری های پروبیوتیکی به عنوان سیستم هایتحویل آنتیژن های دیگر در طراحی چنین واکسن هایی کمک کنند. در این مطالعه، استفاده از سویه های پروبیوتیکی زنده به صورتوکتورهای واکسن مخاطی برای جلوگیری از عفونت های ویروسی بررسی می شود. گام های مهم در جهت توسعه واکسن های مخاطیجدید، ایمن، عملی و موثر برای جلوگیری از عفونت های ویروسی و کاهش مرگ و میر و امراض ویرانگر آ نها برداشته شده است.کلیدواژه ها
وکتورهای واکسن، ویروس نقص ایمنی انسان، ویروس آنفلوانزا، ویروس روتا، ویروس پاپیلومامقالات مرتبط جدید
- بررسی خاصیت ضدبیوفیلمی ترکیب گیاهی ۱و۸-سینئول علیه آسینتوباکتر بومانی دارای مقاومت داروئی
- ابر دریاچه باستانی ری - مقدمه ای بر تغییرات سطح-حجم آب در طول زمان از دیدگاه مورفولوژی
- تاثیرنشانگ رهای غیرتهاجمی بزاق در تشخیص سرطان دهان
- بررسی میزان فراوانی بیماری فاویسم در کودکان زیر۶ سال در شهر بوشهر
- بررسی تاثیرپاالیندگی گیاه Salsola crassa بر کاهش آلودگیفاضلاب صنعتی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.