بررسی تاثیر نهادهای نظارتی بر رضایت مشتریان (مورد مطالعه: سازمان میادین میوه و تره بار منطقه ۹ تهران)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی مدیریت، روان شناسی و علوم رفتاری
  • کد COI اختصاصی: ICISME05_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفیه مهری نژاد

استاد راهنما دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

حامد قاسمی

دانشجو کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

چکیده

امروزه بقاء سازمانها تا حد بسیاری وابسته به رضایت و وفاداری مشتریان میباشد. به عبارتی بهبود خدماترسانی به مشتریان و کسب رضایتمندی آنان سبب میگردد تا سازمان در مسیر بهبود و توسعه قرار گیرد. اگرچه در ماهیت مشتری تفاوتهای اساسی وجود دارد و خود مشتری به گروه های مختلف تبدیل میشود کهفرآیندها، نیازها و الزامات مختلفی دارند اما به صورت کلی مشتری رمز بقای یک سازمان میباشد (هابل وهمکاران، .(۲۰۲۰ در محیط های مختلف مشتری تعریف های متفاوتی دارد. یک مشتری در فروشگاه؛ یکمشتری در شرکت و یک مشتری در سازمان دارای ساز و کارهای متفاوت میباشد. به صورتی که این افراد بهصورت کلی به دو دسته مشتری و مصرف کننده تقسیم میگردد. این مسئله نشان میدهد که اجرایی نمودنسیاستهای کلی در حیطه مشتری امری صحیح نمی باشد (مک لوقلین ، .(۲۰۰۹ از این رو به صورتاختصاصی متناسب با وضعیت هر سازمان، شرکت یا فروشگاهی مورد تحلیل و بررسی قرار گیرد. با توجه به اینتفاوتها مشتری مداری به عنوان یک مسئله کلیدی در تمامی سازمانها و شرکتها درک میگردد. سازمانهایخدماتی به واسطه استفاده از ظرفیت های مشتری مداری سعی در بهبود اعتبار و جایگاه خود در سطح جامعهدارد (کیا و همکاران،.(۲۰۱۹کسب رضایت مشتری که در سازمانهای خدماتی با عنوان تکریم ارباب رجوع نیز شناخته شده است؛ با هدفپاسخ به نیازهای مراجعه کنندگان سازمانهای ایرانی و رعایت جایگاه ارزشی مراجعه کنندگان ایجاد شده است.تکریم ارباب رجوع شعاری است که طی سالهای اخیر در راستای کاهش کاغذبازی اداری و تامین خواسته هایمراجعه کنندگان به سازمانهای دولتی به اجرا درآمده است. این طرح پروسه ای است که از یکسو به افزایشاثربخشی خدمات مورد انتظار، پاسخگویی بیشتر و خلاقیت در تصمیمات منجر میشود و از سوی دیگر برقراریعدالت و بهبود کیفیت زندگی تکریم کنندگان را به همراه خواهد داشت (رئوفیان و همکاران، .(۱۳۹۹

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.