بررسی کاربرد انار از منظر قرآن و روایات تا داروسازی نوین
محل انتشار: فصلنامه اسلام و سلامت، دوره: 7، شماره: 2
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 143
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IAHJ-7-2_005
تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1402
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: کتاب مقدس قرآن، دارای حقایق بسیاری می باشد. اهمیت دستورات قرآنی به سلامت جسم انسان، در آیات مختلفی دیده می شود. انار یکی از میوه های بهشتی می باشد که آثار آن بر درمان بیماری ها امروزه اثبات شده است. علاوه برآن، اخیرا در صنعت داروسازی نیز کاربرد دارد.
مواد و روش ها: در این مطالعه با بررسی مقالات علمی در پایگاه های استنادی معتبر، آثار درمانی و کاربردهای انار در پزشکی و داروسازی مورد بحث قرار گرفته است.
یافته ها: بخش های مختلف انار به دلیل دارا بودن ترکیباتی مانند آنتوسیانیدین ها، اسیدهای چرب، ویتامین ها، املاح معدنی و فلاونوییدها، دارای خواص درمانی می باشد. پیشگیری و درمان بیماری های قلبی، سرطان ها و عفونت های ویروسی و باکتریایی، از مهمترین خواص درمانی انار می باشد. انار به عنوان ماده ی کاهنده در سنتز نانوذرات دارویی به عنوان سیستم های نوین دارورسانی نیز کاربرد دارد.
نتیجه گیری: این مطالعه با بررسی در آیات قرآن و انطباق آن با یافته های علمی جدید، نشان می دهد که انار از جهات مختلف بر سلامتی انسان اثرات مفید دارد و توجه محققین را در بخش های بالینی و صنعتی به دستورات قرآنی پیشنهاد می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هدا مجیری فروشانی
Religion, Health and Technology Studies Center, Abadan University of Medical Sciences, Abadan, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :