نقش شناخت ، پاسخ عاطفی و قصد رفتاری معلمان دوره ابتدایی بر شیوه های نوین تدریس با تاکید بر فناوری در فرایند یاددهی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی دانش پداگوژی محتوا (PCK) در آموزش ابتدایی
- کد COI اختصاصی: EEPCK01_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 388
نویسندگان
کارشناسی ارشد فناوری آموزشی ، دانشگاه بین المللی چابهار، ایران
کارشناسی ادبیات فارسی
کارشناسی ارشد ادبیات فارسی
چکیده
هدف تحقیق حاضر بررسی نقش شناخت ، پاسخ عاطفی و قصد رفتاری معلمان دوره ابتدایی بر شیوه های نوین تدریس باتاکید بر فناوری در فرایند یاددهی است . روش پژوهش از نوع توصیفی - پیمایشی ، مبتنی بر معادلات ساختاری بود و جامعه آماری شامل کلیه معلمان مقطع ابتدایی شهر زاهدان به تعداد ۲۹۵۲ نفر هستند که بر اساس جدول مورگان و به روش تصادفی ساده تعداد ۳۴۱ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه های استاندارد بزخش (۱۳۹۳) برای سنجش نقش شناخت ، پاسخ عاطفی و قصد رفتاری و گراشا و ریچمان (۱۹۹۶) برای سنجش شیوه های نوین تدریس بود که روایی صوری و محتوایی به تایید صاحب نظران و روایی سازه از طریق تحلیل عاملی تایید شد و پایایی با استفاده از آلفای کرونباخ و پایایی ترکیبی بزرگ تر از ۷.۰ محاسبه گردید. جهت تجزیه وتحلیل داده ها از دو نرم افزار ۲۳Spss و ۳SmartPLSاستفاده شده است . یافته های پژوهش نشان داد، شناخت با ضریب مسیر (۶۶۰.۰)؛ پاسخ عاطفی با ضریب مسیر (۴۹۶.۰) وقصد رفتاری با ضریب مسیر (۵۲۹ .۰) بر شیوه های نوین تدریس تاثیرگذار بوده اند. همچنین شناخت بیشترین تاثیر را بر تدریس با شیوه های نوین داشت لذا توجه به شناخت معلمان ابتدایی از فناوری آموزشی از طریق آموزش های ضمن خدمت و توسعه فعالیت فناوری محور لازم است .کلیدواژه ها
فناوریهای آموزشی ، شناخت ، قصد رفتاری، یاددهی ، معلمان ، ابتدایی ، شیوه های نوین تدریسمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.