بررسی تاثیر وجود دانش آموز استثنایی (تیزهوش) در کلاس و بر محتوا
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_2300
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 251
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی مرکز شهید رجایی استان اصفهان- واحد خواهرا ن
کارشناسی آموزش ابتدایی مرکز شهید رجایی استان اصفهان- واحد خواهرا ن
چکیده
یک کودک تیزهوش با اینکه دارای ویژگی های مثبت زیادی است اما همین ویژگی ها می توانند برای او و یا دیگران دردسرساز باشند. هدف از پژوهش حاضر بررسی ویژگی های مثبت و منفی شخصیت کودکان تیزهوش دوره ی ابتدایی و ارائه ی راهکار های اثربخش در رابطه با ویژگی های منفی و مشکل بر انگیز در کلاس است . این پژوهش در زمره ی پژوهش های کیفی و با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و منابع مختلف در زمینه ی هوش و ریز موضوعات مورد استفاده مربوطه قرار دارد. مطابق یافته های این پژوهش معمولا در هنگام مواجهه با کودکان استثنائی ذهن مخاطب کلام از غیرعادی بودن ذهنی یا جسمی کودک پر شده و پیش داوری می کند و این باعث می شود ویژگی های خوب و یا حتی تا حدودی طبیعی با توجه به ویژگی آنها نادیده گرفته شود و یا با آنها برخورد نامناسب صورت پذیرد، همچنین باید اشاره کرد راهبرد های یادگیری در کودکان تیزهوش متفاوت با کودکان عادی می باشد و در صورت مشاهده و روبه رویی با ویژگی های خاص مثبت یا منفی آنان بابد تبحر لازم برای برخورد مناسب در جهت بهبود و پیشرفت بیشتر را داشت .کلیدواژه ها
کودکان استثنایی ، تیزهوشان، پذیرش اجتماعی ، تفاوت های فردیمقالات مرتبط جدید
- تبیین نوجوانی ومبانی روان شناسی هویت
- بررسی شروط ضمن عقد از دیدگاه خانواده درمانی
- پیش بینی هویت دینی فرزندان بر اساس سلامتخانواده و عمل به باورهای دینی والدین
- پیش بینی بی ثباتی ازدواج بر اساس الگوهای ارتباطی،رفتارهای کنترل گرایانه و چشم انداز زمان
- اثربخشی آموزش حل مسئله بر نشاط ذهنی وبهزیستی روان شناختی فرزندان طلاق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.