اقدام پژوهی : چگونه توانستم مهارت روخوانی و روانخوانی درس فارسی دانش آموزم را تقویت کنم ؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP09_2249
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم حسام پور

کارشناسی ارشد، مدیریت آموزشی ، دانشگاه شیرازاداره آموزش و پرورش شهرستان بوانات، مدرسه مکتب زهرا (س)

چکیده

اقدام پژوهی موردنظر که با موضوع راهکارهای چگونگی بهبود مهارت روخوانی و روانخوانی دانش آموزم در حال بررسی است ، در پی تحقق هدف کلی آشنایی بیشتر با روشها و راهکارهایی جهت بهتر خواندن و اجرای این ایده و افزایش انگیزه و علاقه دانش آموزان از طریق توجه به فردیت دانش آموزان و برقراری ارتباط صمیمانه و تنوع روشهای تدریس و نوع فعالیت های متناسب با آنها است . پژوهش حاضر از نوع پژوهش اقدام در عمل است و جامعه تحت پوشش دانش آموزان پایه اول دبستان دخترانه مکتب زهرا زیر نظر آموزش وپرورش شهرستان بوانات انجام شد.در این اقدام پژوهی پس از توصیف وضعیت موجود به بیان راهکارهایی برگرفته از دانش پشتیبان پرداخته و پس از ارائه ایده برتر، آموزش و آگاهی والدین ، روشهای فعال تدریس به کار برده شود و پرسش نامه ای مربوط به اولیا تهیه کردم که از آنها خواسته شد برای بهبود وضعیت فرزندشان سوالات مطرح شده را به دقت پاسخ بدهند. اطلاعات حاصل از این پرسش نامه در شناسایی وضعیت دانش آموزان کمک فراوانی کرد. بااین حال باتوجه به محدودیت های فضای مجازی ، روابط بین معلم و دانش آموزان و همچنین سطح انگیزه یادگیری دانش آموزان به نسبت کلاسهای حضوری ، باتوجه به یافته های پژوهش ها به راه حل هایی برای حل این مسئله دست یافتم و پس از بیان راه حل های پیشنهادی در پایان می توان چنین نتیجه گرفت که تنوع روشهای تدریس و نوع فعالیت های متناسب باهدف هر درس، در ایجاد علاقه مندی دانش آموزان به انجام فعالیت ها تاثیر بسزایی دارد و والدین دانش آموز عنوان نمودند از پیشرفتی که روانخوانی دانش -آموزان داشته اند ابراز خرسندی نمودند و علاقه و اشتیاق فراوانی از طرف دانش آموزان در اجرای طرح دیده شد.

کلیدواژه ها

دانش آموزان، کلاس روخوانی ، مشکل ، مهارت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.