بررسی زمینه های اجتماعی مو ثر به ایجاد پدیده کودکان کار مطالعه موردی : کودکان خیابانی ۵ الی ۱۴ ساله در شهر کرمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP09_2162
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 199
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد فرهنگی

دانشجوی دکتری تخصصی جامعه شناسی اقتصاد و توسعه ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان

چکیده

هدف از انجام مقاله حاضر بررسی زمینه های اجتماعی مو ثر به ایجاد پدیده کودکان کار (مطالعه موردی : کودکان خیابانی ۵ الی ۱۴ ساله ) در شهر کرمان می باشد. روش تحقیق پژوهش حاضر، توصیفی - تحلیلی می باشد. برای رسیدن به اهداف تحقیق ۴ فرضیه تدوین شده است که از طریق پرسشنامه داده های مربوطه جمع آوری می شود. جامعه آماری دراین پژوهش کودکان کار و خیابان شهر کرمان درسال۱۴۰۱می باشد.که تعداد این کودکان در جامعه آماری ۳۰۰ نفر بوده است .نمونه آماری مورد بررسی دراین تحقیق شامل ۶۰نفراز کودکان کار و خیابان درشهر کرمان می باشد روش نمونه گیری در این پژوهش به صورت تصادفی ساده با توجه به جامعه آماری انتخاب شده موردپژوهش قرار گرفتند. داده های جمع آوری شده با استفاده از شاخص های آمار توصیفی ، توصیف و سپس به منظور ایجاد مدل اندازه گیری برازنده و قابل قبول، تحلیل عامل تاییدی با استفاده از نرم افزار لیزرل، در مورد کلیه عوامل نهفته متغیرهای تحقیق انجام شده است . در ادامه پس از بررسی نرمال بودن توزیع با استفاده از SPSS همبستگی میان متغیرهای مستقل و وابسته مورد بررسی قرار گرفته است . نتایح حاصل از تحلیل ها نشان می دهد که تمامی فرضیات تائید شده اند. و تمامی عوامل تعداد فرزندان خانواده ،وضعیت مالی ،اعتیاد والدین ،خانواده های بدون سرپرست بر پدیده ایجاد کودکان کار تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

تعداد فرزندان خانواده ،وضعیت مالی ،اعتیاد والدین ؛خانواده های بدون سرپرست ، کودکان کار .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.