بررسی وضعیت نسل دیجیتال با تاکید بر برنامه های دیجیتالی آموزش و پرورش مطالعه ی موردی دانش آموزان روستای چم عربان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP09_0827
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ایران صالحوند

دکتری تخصصی جغرافیا ، دانشگاه اصفهان ، مدیر متوسطه اول ، خوزستان ، گتوند

زهرا اسدنژاد

کارشناسی الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه حقوق ، پیام نور دزفول ،دبیر متوسطه اول، خوزستان، دزفول

زهره سلامی

کارشناسی آموزش ریاضی ، دانشگاه آزاد دزفول

طاهره شعبانی

کارشناسی زبان و ادبیات عرب ، دانشگاه شهید چمران اهواز، خوزستان ، گتوند دبیر

شادی مردانیان

کارشناسی تربیت بدنی و علوم ورزشی ، دانشگاه شهید باهنر شیراز ، خوزستان ، گتوند ، دبیر

سودابه ابراهیمی

کارشناسی تربیت بدنی ، دبیر تربیت بدنی متوسطه دوم علی بن مهزیار اهواز ، خوزستان ، گتوند

چکیده

مقدمه : یکی از ویژگی های بارز، زندگی در اواسط قرن جاری این است که کودکان و جوانان، دیجیتالی ؛ بزرگ خواهند شد. بسیاری از جوانان نوشتن را بر حرف زدن ترجیح میدهند و می خواهند با استفاده از فن آوری که می تواند جای دست و گوش آنها را بگیرد به برقراری ارتباط و یادگیری بپردازند. امروزه مهم ترین دغدغه ی نظام آموزشی و پرورشی یک کشور، ایجاد بستری مناسب جهت رشد و تعالی سرمایه های فکری در جامعه ی اطلاعاتی و دانایی محور است . این تحقیق با هدف سازگاری تحصیلی نسل z با دروس و محتوای آموزشی انجام گرفت . روش پژوهش : جامعه ی آماری در این تحقیق دانش آموزان روستایی مقطع متوسطه ی اول در شهرستان گتوند است که تعداد آنها ۴۲ نفر می باشد. از روش توصیفی از نوع پیمایشی - مقطعی است یافته ها: در این تحقیق مشخص شد که آموزش دیجیتالی خیلی سریعتر از آنچه تصور می شود اتفاق افتاده است ولی ملزومات آن در سراسر کشور فراهم نیست . در روستای مورد نظر نسل دانش آموز دیجیتال در کنار دانش آموزی قرار دارد که نتوانسته است برخی از ویژگی های هم نسلی خود را بدست آورد. شرایط اجرای برخی از برنامه های آموزش و پرورش مانند فرایند هدایت تحصیلی و جشنوارهی نوجوان خوارزمی برای همه ی دانش آموزان فراهم نیست . نتایج : آموزش و پرورش خیلی سریعتر از دانش آموزان، مدیران، مشاوران، معلمان و اولیا وارد دنیای دیجیتال شده است و این امر می تواند باعث مشکلاتی در امر آموزش و پرورش شود همچنین شکاف نسلی عمیقی بین دانش آموزان با برخی از هم کلاسی هایشان و با متربیانشان وجود دارد.

کلیدواژه ها

جشنواره ی نوجوان خوارزمی ، گتوند، مقطع متوسطه ی اول، نسل دیجیتال، هدایت تحصیلی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.