بررسی کاربرد زبان و تعلیم و تربیت در کودکان اوتیستیک
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
- کد COI اختصاصی: CFTP09_0389
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی گرایش آموزش ابتدایی
چکیده
اختلال طیف اوتیسم یا Autism spectrum disorder (ASD)، اختلالی عصبی _رشدی است که در سه سال اول زندگی کودک پدیدار می شود. کودکان دارای اختلال طیف اتیسم ((ASD، دارای طیف گسترده ای از مشکلات و اختلالات می باشند که یکی از شایع ترین مشکلات در این کودکان، مشکلات گفتار و زبان می باشد. این اختلال، یکی از مهم ترین اختلالهایی است که بر رشد اجتماعی کودکان و توانایی های آنها در تعاملات اجتماعی و برقراری ارتباط با دیگران تاثیر می گذارد. مشکلات ناشی از عدم درک معنای کلام، یکی از شاخصه های اصلی آنان است . همچنین ممکن است کودک توانایی کلامی برای برقراری ارتباط مناسب را نداشته باشد. به طور خلاصه ، حیطه های زبانی دچار مشکل در این کودکان، حیطه های »کاربردشناسی « و تا حدی »معنی شناسی « گزارش شده است . در این مقاله ، مشکلات کاربرد زبان در موقعیت های اجتماعی ای که کودکان مبتلا به اتیسم ، با آنها مواجه هستند توصیف می شود. در این باره نیز بحث خواهد شد که چگونگی رشد شناختی و فراگیری زبان شیوههایی را شکل می دهند که در سالهای میانی دوران کودکی ، تعامل اجتماعی در کودکان دارای رشد طبیعی در مقایسه با کودکان اتیسم تفاوت دارد.کلیدواژه ها
تعلیم و تربیت ، کاربرد زبان، کودکان اتیسممقالات مرتبط جدید
- نقش مشاوره تحصیلی در کاهش اضطراب امتحان و بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- نقش مشاوره تحصیلی در تقویت مهارت های لازم برای انتقال به دانشگاه
- فراتر از کتاب و دفتر: نقش امکانات آموزشی متنوع در ارتقای کیفیت یادگیری و پیشرفت تحصیلی
- از خودشناسی تا آسیب شناسی: نگاهی جامع به روان شناسی شخصیت و مشکلات روان شناختی
- بررسی چالش های تربیت نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای مقابله با آن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.