تعیین دماهای بهینه گیاهان دارویی آویشن باغی و آویشن برگ باریک

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 714

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA06_694

تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391

چکیده مقاله:

به منظور بررسیدماهای کاردینال بذورآویشن باغی و اویشن برگ باریک آزمایشیدرقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3تکرار 25بذری دردماهای 5و10و15و20و25و30 درجه سانتیگراد به مدت 14روز صورت گرفت تعدادبذور سبز شده ردهر روز بصورت تجمعی ثبت گردید و زمان لازم برای 50 درصد D50 سبز شدن براورد گردید و ازاین مولفه سرعتس بز شدن محاسبه گردید جوانه زنی تجمعی دردماهای مختلف درمقابل زمان متفاوت بود همچنین سرعت جوانه زنی نیز دربین دماهای مختلف متفاوت بود که البته دراکثر دماها به درصد بالایی از جوانه زنی دست پیدا گردیده است ولی درمورد سرعت تفاوت ها دردماهای مختلف قابل مشاهده است بهترین دما برای جوانه زنی بذور آویشن باغی و برگ باریک به ترتیب دمای 20و25درجه می باشد آویشن برگ باریک واکنش بیشتری نسبت به تغییر دما از خود نشان میدهد .

نویسندگان

امین باقری

دانشجوی کارشناسی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - -م . سوهانی، کنترل و گواهی بذر، 1377، انتشارت ...
  • Riemens, M. M., P. C. Scheepens, and R. Y. Van ...
  • - Bradford, K. J. 2002. Application of hydrothermal time to ...
  • - Seefeldt, S.S., Kidwell, K.K., and Waller, J.E. 2002. Base ...
  • نمایش کامل مراجع