سال انتشار: 1384
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
کد COI مقاله: IIEC04_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,452
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مسیریابی چندمقصدی شبکه های سیار بدون زیرساخت با استفاده از دسته بندی
چکیده مقاله:
یکی از مهم ترین مسائل در شبکه های سیار بدون زیرساخت، مسیریابی در حالت ترافیک چندمقصدی است . در این شبکه ها مسیریاب ثابتی وجود ندارد و گره ها می توانند جابه جا شوند . به دلیل نبود زیرساخت مرکزی، اطلاعات لازم برای مسیریابی در یک محل متمرکز نیست و لذا الگوریتمی برای یافتن جواب بهینه یا نزدیک به بهینه وجود ندارد . بلکه اکثر روش های مسیریابی موجود از نوع
الگوریتم های آزمند هستند که سعی می کنند گره بعدی مسیر را تنها با استفاده از اطلاعات گره یا گره های قبلی انتخاب شده تعیین کنند . در این مقاله ابتدا با استفاده از مفهوم دسته بندی شبکه، روشی برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات گره ها پیشنهاد شده و سپس مدل ریاضی مسأله یافتن مسیرهای چندمقصدی بهینه پایدار توسعه داده شده است . الگوریتمی ابتکاری برای یافتن مسیر از هر فرستنده به مجموعه گره های گیرنده ارائه شده که در آن فاصله بین هر دو گره متغیری تصادفی تابع الگوی جابه جایی گره ها می باشد .
کلیدواژه ها:
شبكه سيار بدون زيرساخت _ مسيريابي چند مقصدي _ دسته بندي _ گراف احتمالي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/17552/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقرپور، متین و سپهری، محمد مهدی و شریف یزدی، مهدی،1384،مسیریابی چندمقصدی شبکه های سیار بدون زیرساخت با استفاده از دسته بندی،چهارمین کنفرانس ملی مهندسی صنایع،تهران،،،https://civilica.com/doc/17552
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، باقرپور، متین؛ محمد مهدی سپهری و مهدی شریف یزدی)
برای بار دوم به بعد: (1384، باقرپور؛ سپهری و شریف یزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.