بررسی مدیریت سطح ایستابی برمقدار زه آب خروجی و میزان غلظت نیترات درزهاب ها
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 675
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIDEA06_303
تاریخ نمایه سازی: 9 دی 1391
چکیده مقاله:
استفاده ازاستراتژی های مدیریت منابع آب جهت صرفه جویی درمصرف آب و کاهش آلایندگی بطور جدی دردستورکار سیاستگذاران بخش آب قرارگرفته است از جمله این استراتژی ها مدیریت سطح ایستابی کم عمق درقالب زهکشی کنترل شده و آبیاری زیرزمینی است دراین تحقیق دریک مطالعه لایسیمتری میزان حجم زهاب خروجی و همچنین غلظت نیترات درزهاب خروجی درتیمارهای زهکشی کنترل شده آبیاری زیرزمینی و زهکشی ازاد تحت کشت گیاه ذرت دانه ای درچهارتکرار درقالب طرح کامل تصادفی مورد بررسی قراگررفته است نتایج این تحقیق نشان داد که بدلیل عدم نیاز به آبشویی زهاب خروجی وجود نداشت البته آبیاری های اول تا رسیدن عمق ریشه به حد 30 سانتی متری بصورت سطحی بوده است حجم زهاب درزهکشی کنترل شده زهکشی ازاد به تدریج 10و45 لیتر درطول فصل رشد و غلظت نیترات درزهاب این دو روش به ترتیب 13/9و10/8 میلی گرم درلیتر مشاهده گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی شیر افروس
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :