سال انتشار: 1390
محل انتشار: ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی
کد COI مقاله: AGRIDEA06_105
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 493
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سیستم پرورش گوسفندماکویی برای طراحی برنامه مناسب بهنژادی
چکیده مقاله:
برای بررسی روش تولید این نژاد درمنطقه شهرستان خوی با 60دامپرور و دارای حدود 4500 میش مولد از دهستانهای بخش مرکزی و قطور شهرستان خوی مصاحبه و پرسشنامه تکمیل شد روشهای پرورش گوسفند درمنطقه بصورت روستایی نیمه عشایری و داخل مزرعه است تعداددامداران با سواد و بی سواد به ترتیب 55و45 درصد بود حدود 70درصد از دامداران مورد بررسی تعداددامهای خود را به دلیل خشکسالی درسالهای 87-86 کاهش داده اند بخش عمده زایش گله درفصل زمستان است مهمترین صفت برای افزایش سود دامدار تعدادبره تولیدی درگله می باشد با افزیاش بهره وری ازطریق کنترل تلفات کاهش هزینه تولید با استفاده از مواد خوراکی ارزان و دردسترس منطقه نظیر برگ درختان ساقه های کدو و آفتابگردان کاهش سن پروار و مدیریت زمان تولید مثل سوددامپرور افزایش می یابد. به دلیل نبود زیرساخت های لازم برای انتخاب ژنتیکی درگله ها نظیر ثبت مشخصات گله و داده برداری از صفات مورد نظر برنامه ریزی برای انتخاب حیوانات مولد براساس خصوصیات فنوتیپی صفات می تواند یک روش برای افزایش بهره وری ودرآمد دامپرور باشد.
کلیدواژه ها:
گوسفندماکوئی، خوی، بهنژادی، روش پرورش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/175140/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محسنی بدل آبادی، میثم و امام جمعه کاشان، ناصر و کریمی، امیر و خادم، علی اکبر،1390،بررسی سیستم پرورش گوسفندماکویی برای طراحی برنامه مناسب بهنژادی،ششمین همایش ملی ایده های نو در کشاورزی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/175140
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، محسنی بدل آبادی، میثم؛ ناصر امام جمعه کاشان و امیر کریمی و علی اکبر خادم)
برای بار دوم به بعد: (1390، محسنی بدل آبادی؛ امام جمعه کاشان و کریمی و خادم)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات سطوح افزایشی مکمل سازی آرژنین بر عملکرد کپک های چوکار (Alectoris chukar) پرورش یافته در شرایط بسته
- مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ و اثر آنها بر كاهش بار میكروبی دان
- تعیین ارزش غذایی بوته هندوانه، خیار، گرمك و كدو آجیلی در استان كردستان
- اثرات آنتی اكسیدان ها بر انجماد اسپرم
- پیشرفت های دارویی در تولید مثل سگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.