مقایسه کمی و کیفی دو رقم توت فرنگی سلوا و کاماروسا حاصل از تکثیر به روش کشت بافت و تقسیم بوته
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,270
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI07_666
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391
چکیده مقاله:
به منظور ارزیابی عملکرد دو رقم توت فرنگی سلوا و کاماروسا حاصل از تکثیر به روش کشت بافت و کشت ساقه رونده، گیاهان این دو رقم در گلخانه و در کشت هیدروپونیک با محلول هوگلند بصورت فاکتوریل و بر پایه طرح کاملا تصادفی پرورش داده شدند. صفات کمی و کیفی میوه شامل میانگین طول، عرض و تعداد میوه و عملکرد و همچنین وزن ترو خشک ریشه، وزن ترو خشک برگ، وزن و قطر طوقه و سطح برگ اندازه گیری شدند. نتایج این تحقیق نشان داد که رقم سلوا بیشترین عملکرد و تعداد، وزن و طول میوه را داشت. رقم کاماروسا دارای قند و pH بالاتری بود و همچنین وزن تر و خشک برگ، وزن تر و خشک ریشه و وزن طوقه بیشتر از رقم سلوا داشت. وزن خشک برگ و قطر طوقه نشاهای حاصل از کشت بافت بیشتر از نشاهای حاصل از تکثیر ساقه رونده بود. در کل گیاهان معمولی از نظر صفات فوق بهتر از گیاهان حاصل از کشت بافت بودند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه عقیقی روان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
تکتم سادات تقوی
استادیار گروه علوم باغبانی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
محمود اثنی عشری
دانشیار گروه علوم باغبانی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :