تعارض و چگونگی مدیریت آن
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی صنعت احداث
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,326
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCECONF03_057
تاریخ نمایه سازی: 21 آذر 1391
چکیده مقاله:
دیدگاه های مختلفی در خصوص تعارض وجود دارد ، دیدگاه سنتی، دیدگاه رفتاری و دیدگاه تعاملی . در دیدگاه سنتی از تعارض بعنوان یک پدیده مضر و تهدید یاد شده و راهکار و مقابله و مدیریت آن را دوری جستن از تعارضمی داند. در دیدگاه رفتاری نیز به تعارض به عنوان یک تهدید نگاه کرده و در صورت بروز آن، در صدد حل و برطرف کردن آن با شیوه های مختلف بر می آید ، اما در دیدگاه تعاملی به تعارض نه به عنوان یک تهدید بلکه به عنوان یک فرصت جهتارتقاء و رشد نگاه میشود. در این دیدگاه حتی جهت ارتقاء سطح کیفیت سازمان و رابطه های آن، بصورت عمدی تعارض و تضاد ایجاد و پدید میآید. در این مقاله نقاط قوت و ضعف هر کدام از دیدگاه های فوق بررسی ونهایتاً بهترین الگو جهت مدیریت بهینه آن ارائه میگردد . علاوه بر آن با تکیه بر تکنیکهای رفتاری که بر مبنای مبحث آنتالوژی استوار است سعی در ارائه راه حلهای رفتاری در خصوص برخورد با تعارض ایجاد شده میگردد. روش تحقیق از کسب اطلاع از چند شرکت پیمانکاری و همچنین بهره گیری از آموزشهای تکنیکهای مختلف رفتاری میباشد
نویسندگان
حسن کشاورزی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امید امیری
کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت مدرس دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :