روشهای اجرا،معایب و مزایای تکنولوژیهای ساخت و ساز سبک درصنعت ساختمان
محل انتشار: اولین کنفرانس سازه و معماری
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 7,228
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCSA01_028
تاریخ نمایه سازی: 3 مهر 1385
چکیده مقاله:
باتوجه به پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی در همه ی زمینه ها و بخصوص جنبه تکنولوژی ساخت در معماری پرداختن به این بحث در معماری امروز امری ناگزیر می نمایاند . از سوی دیگر ما در کشوری زندگی می کنیم که روی کمربند زلزله قرار گرفته و از نظر زلزله جزو کشور های پر خطر می باشد و هر ساله شاهد ویرانی گوشه ای از کشورمان در اثر این بلای طبیعی و کشته شدن تعدادی از هموطنانمان می باشیم و حوادثی دلخراش چون زلزله بم جامعه دانشگاهی و حرفه ای ساختمان را باید به این سو راهنما شود که از تکنولوژیهایی در صنعت ساختمان استفاده کنند که در برابر زلزله از امنیت بالاتری برخوردار باشد. تکنولوژی های ساخت و ساز سبک پاسخی به این نیاز است به این دلیل که هر چقدر وزن و جرم ساختمان کمتر باشد در زلزله نیروی کمتری به آن وارد می شود و آسیب کمتری دیده و حتی اگر ویران شود صدمات جانی آن کمتر خواهد بود . مقاله ارائه شده یک تحقیق کاربردی است و روش جمع آوری اطلاعات آن به صورت کتابخانه ای و میدانی بوده و روش تحقیق آن توصیفی تحلیلی است. در این تحقیق ابتدا به بررسی اهمیت استفاده از تکنولوژیهای جدید ساخت پرداخته شده و در ادامه لزوم استفاده از تکنولوژی های ساخت و
ساز سبک و بعد انواع روشهای ساخت و ساز سبک از نظر ویژگی ها، روش اجرایی، معایب و مزایای این سیستم ها مورد بررسی قرار گرفته است.
در بخش نتیجه گیری با توجه به ویژگی های این روش های جدید ساخت و ساز سبک و هماهنگی آنها با اقلیم و شرایط کشورمان با جمع بندی استفاده از این سیستم ها پیشنهاد و توصیه می شود.
کلیدواژه ها:
تکنولوژی ساخت- ساخت و ساز سبک panel - سیستم درای وال – بتن سبک
نویسندگان
احسان فتوحی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری گرایش فنی، دانشگاه تربیت مدرس
مجید اسمعیلی مرندی
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری گرایش فنی، دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :