طراحی و آنالیز مبادله کن گرمای صفحه ای دو مرحله ای آب دریا برای سامانه خنک کاری موتور
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_042
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1499
نویسندگان
دانشیار، عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشکده فنی و رئیس دانشکده فنی دان
دانشیار، عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشکده فنی و مدیرگروه مکانیک دان
دانشجوی دکترای مکانیک، تبدیل انرژی، دانشگاه ارومیه
دانشجوی دکترای مکانیک، تبدیل انرژی، دانشگاه ارومیه، شرکت دیزل سنگین
چکیده
مبادله کن های گرمای صفحه ای، قادر به انجام محدوده ی بسیار وسیع از وظایف گرمایی در صنایع گوناگون هستند. سیستم خنک کاری موتورهای احتراق داخلی، یکی از مواردی است که می توان از قابلیت های این مبادله کن ها استفاده نمود. در این مقاله، یک مبادله کن صفحه ای دو مرحله ای برای خنک کردن دو مسیر آب خنک کاری موتور، طراحی و آنالیز شده است. در این تحقیق، خنک کاری موتور با توان خروجی حدود 4000 اسب بخار با کاربری دریایی مورد بررسی قرار می گیرد. به این منظور دو دسته تغییرات اصلی ناشی از تغییرات توان و شرایط مرزی گوناگون مورد بررسی قرار میگیرند. تغییراتی که روی موتور اجرا میشوند تا الزامات بر آورده شود شامل اضافه شدن مبدل آب دریا برای مدارهای آب کم دما و پر دما، نصب تجهیزات گردش آب خنک کاری از دریا و تغییرات سامانه های جانبی است. با توجه به اینکه در طرف سرد مبدل، آب دریا استفاده می شود و با تغییر فصل، دمای آب دریا تغییر می کند و از طرفی دو نوع سیال گرم از دو مدار با دبی متفاوت در دو حالت کارکرد در حالت کم دما و پر دما، از موتور وارد این مبدل می شود. لذا طراحی ویژه ای برای ساختار دو مرحله ای مبدل با سه ورودی و سه خروجی برای انجام وظیفه حرارتی در حالت کم دما و پر دما در این تحقیق انجام پذیرفته است. نتایج طراحی و آنالیز پارامترهای ضریب عمومی انتقال گرما و افت فشار در کانال صفحات نشان می دهد که این مبدل برای این دو حالت فرآیندی، عملکردی پایدار دارد.کلیدواژه ها
مبادله کن گرمای صفحه ای دو مرحله ای، خنک کاری موتور، کم دما، پر دما، عملکرد پایدارمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.