شبیه سازی سه بعدی رسوب مبدل قاب و صفحه ای در صنایع لبنی با استفاده از دینامیک محاسباتی سیالات
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مبدلهای گرمایی
- کد COI اختصاصی: MOBADDEL04_038
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1577
نویسندگان
شرکت پسمانداری صنعت هسته ای ایران
دانشیار، دکتری مهندسی شیمی (انرژی و حرارت)
کارشناس ارشد مهندسی شیمی
چکیده
از آنجائیکه هر محصول در صنعت لبنیات حداقل یک بار گرم می شود, فراورش گرمائی یک فرایند وابسته به انرژی است. به طوریکه فراوری میلیونها لیتر شیر هر ساله در کشورهای صنعتی نشانگر اهمیت زیادراندمان دستگاه های تبادل حرارتی در فرایند گرمایش است. رسوب گذاری در مبدل های حرارتی قاب و صفحه ای، مشکل مهمی است که تنها باعث کاهش راندمان انتقال حرارتی بلکه موجب افزایش افت فشار نیز می شود. در این گزارش شبیه سازی مبدل حرارتی قاب و صفحه ای از نوع شورون در پاستوریزه کردن شیر با استفاده از دینامیک محاسباتی سیالات (CFD)، بر اساس اجرای هیدرودینامیک و ترمودینامیکی مبدل های حرارتی در محیط سه بعدی انجام شده است، معادلات واکنش شیمیائی برای دناتوره شدن پروتئین بر روی سطح استیل با استفاده از نرم افزارAnsys و بر روی یکی از صفحات مبدل شبیه سازی گردیده است. راستی آزمایی نتایج شبیه سازی رسوب با داده های تجربی صورت پذیرفته است. میزان جرم رسوب در این تحقیق توافق خوبی با داده های تجربی داشته و مقدار آن پس از گذشت 20 ساعت 09/0 گرم می باشد. در حالیکه میزان رسوب در مبدل موجدار بعد از سپری شدن همین مدت زمان 1 گرم است. بنابراین این نوع مبدل در مقایسه با مبدل صفحه ای از نوع موج دار و تحت شرایط یکسان انرژی، میزان رسوب را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.کلیدواژه ها
رسوب، مبدل قاب و صفحه، شورون، دینامیک سیالات محاسباتی، شبیه سازی، پاستوریزه کردنمقالات مرتبط جدید
- دانش سنتی محیط زیست و هتلداری پایدار
- تآثیر قابلیت های اکوتوریسم بر تصویر مقصد و دیدار مجدد گردشگر(مطالعه موردی: استان مازندران)
- بررسی اثرات اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی توسعه گردشگری ورزشی با احداث پارک آبی در شهرستان نوشهر
- فرصتها و تهدیدهای استقرار شهر الکترونیک در توسعه پایدار شهرهای ایران
- سیر اندیشه ها در طرح انگاره حق به شهر مطالعه موردی: اندیشه های وبر، لوفور و هاروی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.