بررسی رضایتمندی از کیفیت دوره تحصیلی و آموزش مجازی طی پاندمی کووید-۱۹ در دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آجا در نیمسال دوم ۹۹-۱۳۹۸
محل انتشار: مجله طب نظامی، دوره: 23، شماره: 2
سال انتشار: 1400
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 149
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_MILIT-23-2_009
تاریخ نمایه سازی: 29 مرداد 1402
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: دانشگاه های علوم پزشکی در پاندمی کووید-۱۹ با چالش های زیادی مواجه شده اند. هدف از این مطالعه تعیین میزان رضایتمندی دانشجویان پرستاری دانشگاه علوم پزشکی آجا از کیفیت دوره تحصیلی و آموزش مجازی طی بحران پاندمی کووید-۱۹ می باشد. روش ها: این مطالعه مقطعی (توصیفی- همبستگی) در نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ انجام شد. کلیه دانشجویان دانشکده پرستاری آجا به روش سرشماری انتخاب و وارد مطالعه شدند. فرم جمع آوری اطلاعات فردی، پرسشنامه های تجربه دوره تحصیلی و رضایت از آموزش الکترونیکی جهت جمع آوری داده ها استفاده شد. یافته ها: کیفیت دوره آموزشی از دید ۶۶/۲% دانشجویان رضایتبخش بود. میزان رضایت ۵۶/۳% دانشجویان از آموزش های مجازی در حد متوسط بود. از بین متغیرهای جمعیت شناختی، فقط ترم تحصیلی دانشجویان به عنوان متغیر پیش بینی کننده رضایت از دوره آموزشی محسوب می شد (۰/۰۰۰۱> P < /span>). ارتباط معناداری بین ابعاد و نمره کل رضایت از دوره تحصیلی با پیشرفت تحصیلی دانشجویان دیده نشد (۰/۰۵< P < /span>). همه ابعاد پرسشنامه تجربه دوره تحصیلی پیش بینی کننده های معناداری بر رضایت دانشجویان از دوره تحصیلی بودند (۰/۰۰۰۱> P < /span>). نتیجه گیری: تداوم آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی در دوره پاندمی کووید-۱۹ در راستای تربیت دانش آموختگانی حرفه ای و توانمند جهت کاهش بارکاری بیمارستان ها یکی از دغدغه های اصلی مدیران آموزشی می باشد. توصیه می شود در بحران کووید ۱۹ به کیفیت آموزش های مجازی و حضوری توجه ویژه ای شود تا بتوان تجربه سبک های موفق یاددهی-یادگیری را معرفی، مشخص و ارزشیابی نمود و آغازگر چرخه اصلاح و بهبود فرایند آموزش حتی در پاندمی کووید-۱۹ شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
زهرا فارسی
Department of Research and Community Health, School of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran
یزدان احمدی
Department of Emergency Nursing, School of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran
عفت افاقی
Department of Medical-Surgical Nursing, School of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran
سیده اعظم سجادی
Department of Nursing Management, School of Nursing, Aja University of Medical Sciences, Tehran, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :