بررسی راهها و روش های درمان کودکان اوتیسم و استثنایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی سلامت، علوم تربیتی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HESPCONF02_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید لسانی

چکیده

اوتیسم ناتوانی رشدی شدیدی است که در سه سال اول زندگی بروز می کند و نتیجه اختلال عصبی است که بر عملکرد مغز تاثیر می گذارد. اوتیسم و نشانه های رفتاری آن، در ده هزار تولد حدود ۲ تا ۴ مورد رخ می دهد. اوتیسم در پسران چهار برابر دختران دیده میشود. همچنین اوتیسم نوعی اختلال رشدی است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می شود. علائم این اختلال در سه سال اول زندگی بروز می کند. علت اصلی اختلال ناشناخته است و در پسران شایع تر از دختران است. وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سبک زندگی و تحصیلات والدین نقشی در بروز اوتیسم ندارد. این اختلال بر رشد طبیعی مغز در حیطه تعاملات اجتماعی و مهارتهای ارتباطی تاثیر می گذارد. معضل بزرگ افراد مبتلابه اوتیسم در ایجاد روابط اجتماعی و فعالیتهای مرتبط به آن است. بدیهی است که این مشکل ایجاد ارتباط با دنیای اطراف آنها را دچار مشکلات عمیقی می کند که این امر گاها موجب رفتارهای خصمانه و پرخاشگرانه می شود. وجود عکس العمل های عجیب نسبت به احساس خود و وجود حرکات تکراری در این دسته از بیماران معمول است. مهم ترین تاثیر منفی بیماری اوتیسم ایجاد اختلالات ارتباطی است. تقریبا نیمی از کودکان مبتلا به اوتیسم قادر به بیان نیازها و خواسته های خود به کمک زبان نمی باشند. به طور کلی ضمیر متکلم وحده " من " برای این کودکان کاربردی ندارد. بیان مجدد گفته های اطرافیان نیز یکی دیگر از این اختلالات است. این کلمه از اصطلاح یونانی Autos و به معنی خود ریشه گرفته است. در سال ۱۹۴۳ دکتر کانر این اختلال را شناسایی نمود و آن را " اوتیسم زودرس دوران کودکی" نامید. در زبان فارسی، اوتیسم را (درخودماندگی) ترجمه کرده اند

کلیدواژه ها

اوتیسم،کودکان،درمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.