سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 932

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NICEC14_487

تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1391

چکیده مقاله بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11

کاهش منابع انرژی و آلودگی محیط زیست از جمله بحران هایی هستند که آینده بشریت را تهدید می کنن د.بنابراین نیاز به جایگزینی سوخت های فسیلی با سوخت هایی که دوستدار محیط زیست هستند بیش از پیشمورد نیاز می باشند. در این راستا بیودیزل بهعنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر و پاک نقش مهمی ایفا میکند . میکروجلبکها بهدلیل رشد سریع و محتوای لیپید بالا بهترین مواد خام غیرخوراکی برای تولید بیودیزل درمقایسه با روغن حاصل از محصولات زراعی محسوب می شوند . با این وجود هزینه تولید بالا استفاده ازمیکروجلبکها را برای تولید بیودیزل کاهش می دهد. این مشکل را میتوان با بهبود روشهای تولید زی توده،محتوی لیپید و استخراج آن رفع کرد. در این تحقیق جهت کاهش هزینه تولید بیودیزل، از میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب پرکندآباد 1 و 2 مشهد بهعنوان ما یه تلقیح در محیط کشت سنتزیاستفاده شده است. علاوه براین میزان رشد این میکروجلبکها تحت شدت نور و شرایط یکسان در BG11 محیطکشت سنتزی فوق با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که رشد میکروجلبکهای بومی در واحد تصفیه پرکندآباد 2 نسبت به پرکندآباد 1 بالاتر است، بهطوریکه ماکزیمم دانسیته نوری میکروجلبک های بومی پرکندآباد 1 و 2 در محیطکشت سنتزی 11BG بهترتیب برابر با 1/545و2/367 براورد شد.

کلیدواژه های بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11:

نویسندگان مقاله بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11

معصومه محمدی سروستانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی،دانشگاه فردوسی مشهد

رضا قشلاقی

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه شیمی، مشهد

محمود اخوان مهدوی

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه شیمی، مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
محمدی سروستانی، معصومه, قشلاقی، رضا و اخوان مهدوی, محمود، "بررسی ...
Pittman, J.K., Dean, A.P., and Osundeko, O., "The potential of ...
Monteiro, M.R., Ambrozin, A.R.P., Liao, L.M., and Ferreira, A.G., "Critical ...
Mata, T.M., Martins, A.A., and Caetano, N.S., "Microalgae for biodiesel ...
Schenk, P., Thomas-Hall, S., Stephens, E., Marx, U., Mussgnug, J., ...
Mandal, S. and Mallick, N., "Microalga Scenedesmus obliquus as a ...
Demirbas, A. and Demirbas, M., Algae energy : algae as ...
Dragone, G., Fernandes, B., Vicente, A.A., and Teixeira, J.A., "Third ...
Feng, Y., Li, C., and Zhang, D., "Lipid production of ...
Rippka, R., Deruelles, J., Waterbury, J.B., Herdman, M., and Stanier, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11" توسط معصومه محمدی سروستانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی،دانشگاه فردوسی مشهد؛ رضا قشلاقی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه شیمی، مشهد؛ محمود اخوان مهدوی، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده مهندسی، گروه شیمی، مشهد نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محیطکشت سنتزی، میکروجلبک، تصفیه فاضلاب هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 932 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاهش منابع انرژی و آلودگی محیط زیست از جمله بحران هایی هستند که آینده بشریت را تهدید می کنن د.بنابراین نیاز به جایگزینی سوخت های فسیلی با سوخت هایی که دوستدار محیط زیست هستند بیش از پیشمورد نیاز می باشند. در این راستا بیودیزل بهعنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر و پاک نقش مهمی ایفا میکند . میکروجلبکها بهدلیل رشد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رشد میکروجلبک های بومی موجود در واحد تصفیه فاضلاب در محیط کشت سنتزیBG 11 با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.