بررسی مقایسه ای نتایج ارزشیابی اساتید توسط دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بر مبنای دو پروتکل اجرائی متفاوت در سال تحصیلی ۹۲-۹۳
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 146
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_EDCBM-8-4_003
تاریخ نمایه سازی: 21 مرداد 1402
چکیده مقاله:
اهداف: فرآیند ارزش یابی اساتید توسط دانشجویان به عنوان رایج ترین روش ارزیابی اساتید دارای نقاط قوت و ضعف فراوان در نحوه اجراست. هدف این مطالعه، بررسی همسانی نتایج ارزش یابی اساتید توسط دانشجویان براساس دو پروتکل مختلف بود.
ابزار و روش ها: در این پژوهش مداخله ای در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲، تعداد ۱۷۴ دانشجو در در دو نیم سال تحصیلی متفاوت در مجموع ۲۶ مدرس را براساس دو روش "کاغذمبنا یک هفته قبل از اتمام نیم سال تحصیلی" (پروتکل الف) و "کامپیوترمبنا پس از برگزاری آزمون و ارایه نمره" (پروتکل ب) مورد ارزش یابی قرار دادند. پرسش نامه مورد استفاده، ابزار تعریف شده در دانشگاه علوم پزشکی همدان بود. داده ها با استفاده از نرم افزارهای Excel ۲۰۱۳ و SPSS ۲۰ و آزمون های T مستقل، T زوجی و ضریب همبستگی پیرسون مورد تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: میانگین نمرات در پروتکل الف (۷۳/۱۷±۹۹/۶۸) از میانگین نمرات در پروتکل ب (۴۰/۵±۷۸/۹۱) به طور معنی داری کمتر بود (۰۰۱/۰p<). در تمام گزاره ها، همبستگی بین نمرات در دو پروتکل اجرایی به لحاظ آماری معنی دار بود (۰۰۱/۰p<). بین میانگین نمره ارایه شده توسط دانشجویان براساس رشته تحصیلی بین دو پروتکل اختلاف معنی داری وجود نداشت (۰۵/۰p>).
نتیجه گیری: انجام ارزش یابی اساتید توسط دانشجویان با شیوه کاغذی و قبل از ارایه نمرات در مقایسه با روش کامپیوتری به هنگام ارایه نمرات مناسب تر است و منجر به قدرت تفریق بالاتری بین اساتید می شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
جواد فردمال
Biostatistics Department, Health Faculty, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran
قربان عسگری
Environmental Health Engineering Department, Health Faculty, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran
حامد شیری
Public Health Department, Asadabad Medical Sciences Faculty, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran
هدی فقفوریان
Sport Biomechanics Department, Physical Education Faculty, Bu-Ali Sina University, Hamadan, Iran
عبدالمطلب صیدمحمدی
Environmental Health Engineering Department, Health Faculty, Hamadan University of Medical Sciences, Hamadan, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :