خصوصیات نوری، ترکیب شیمیایی و نحوه تشکیل آمفیبول های سدیک و سدیک – کلسیک بی رنگ در پیه مونتیت – کوارتز شیست های بخش مرکزی شیکوکو از نوار دگرگونی فشار بالا – دمای پائین سانباگاوا واقع در جنوب غربی ژاپن
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 116
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJCM-13-1_010
تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1402
چکیده مقاله:
آمفیبولهای سدیک و سدیک – کلسیک بی رنگ در پیه مونتیت – کوارتز
شیستهای منطقه آسمی گاوا ( زون گارنت ) و منطقه بس شی ( زون آلبیت – بیوتیت) در بخش مرکزی از نوار دگرگونی فشار بالا – دمای پائین سانباگاوا واقع در جنوب غربی ژاپن یافت شدند. آمفیبولهای سدیک بی رنگ در منطقه آسمی گاوا از نوع گلوکوفان، و آمفیبولهای سدیک – کلسیک بی رنگ در منطقه بس شی از نوع بارویسیت و مگنزیوکاتوفورویت هستند. آمفیبولهای سدیک و سدیک – کلسیک بی رنگ نسبت به آمفیبولهای سدیک و سدیک – کلسیک رنگی موجود در اپیدوت – کوارتزشیستها در درجه دگرگونی یکسان از منیزیم غنی تر ولی از آهن فقیرترند. مشخصات نوری گلوکوفانهای بی رنگ منطقه آسمی گاوا عبارتند از: بی رنگ و فاقد چند رنگی در جهات α، β وγ ؛۱۳= Z nγ┴ ؛۲۰ ۲V(α)= و═ Y β. مشخصات نوری مگنزیوکاتوفوریتهای بی رنگ منطقه بس شی عبارتند از: بی رنگ و فاقد چندرنگی در جهات α، β و γ،۱۷= Z nγ ┴ ؛ ۲۵ ۲V(α)= و═ Y β. مطالعه ترکیب شیمیایی کانیهای همزیست با آمفیبول سدیک و سدیک – کلسیک بی رنگ در پیه مونتیت – کوارتزشیستها نشان میدهد که این شیستها در شرایط فوگاسیته اکسیژن بسیار بالا تشکیل شدهاند که باعث شده است تا تمام آهن با ظرفیت ۳ و عمدتا در ساختار هماتیت ظاهر شود. این ویژگی موجب تشکیل آمفیبولهای سدیک و سدیک – کلسیک غنی از منیزیم بی رنگ شده است .
کلیدواژه ها:
Piemontite-quartz schist ، Sanbagawa metamorphic belt ، sodic and sodic-calcic amphiboles. ، پیه مونتیت-کوارتز شیست ، آمفیبول های سدیک و سدیک - کلسیک ، نوار دگرگونی سانباگاوا.
نویسندگان
جواد ایزدیار
دانشگاه زنجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :