مقایسه رنگرزی کالای پشمی با رنگزای روناس در شرایط آلتراسونیک وشرایط معمولی
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,180
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NTEC08_191
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1391
چکیده مقاله:
دلایلی چون توسعه و احیای زمین های بایر و کشت گیاهانی که مصارف صنعتی دارند ، ایجاد اشتغال، جلوگیری از آلودگی های ناشی از کاربرد مواد شیمیایی، صرفه جویی ارزی و ارزش صادراتی، سبب توجه بیشتر در سال هایاخیر به رنگزاهای طبیعی گردیده است. همچنین در جهان پیشرفته و صنعتی حاضر با استفاده از روش های نوین تلاش بر این است که محصولات تولیدی با صرفه تری از نقطه نظر کمی و کیفی به دست آید و در این راستا استفادهاز امواج الترا سونیک با فرکانسی بالاتر از حد شنوایی انسان، در صنایع مختلف و با اهداف مختلف رو به افزایش است. ارتعاشات شدید ناشی از این امواج کاربرد های متنوعی برای آن ایجاد نموده است که یکی از این کاربردها در رنگرزی منسوجات است. در تحقیق حاضر به بررسی نقش و تاثیر کاربرد این امواج بر عمق و یکنواختی رنگرزی در مقایسه با شرایط متداول پرداخته شده است. به این منظور الیاف پشم به دو روش یعنی روش رنگرزی متداول و نیز تحت شرایط التراسونیک رنگرزی گردید. نتایج حاصل شده نشان داد که رنگرزی در شرایط آلتراسونیک، دارای راندمان جذب بالا تر و یکنواختی بیشتر از شرایط متداول رنگرزی میباشد
کلیدواژه ها:
رنگرزی – رنگزاهای طبیعی – التراسونیک – الیاف پشم
نویسندگان
حسین ملاحسینی
مدرس دانشکده نساجی دانشگاه یزد،
الهام عصارزادگان
کارشناسی رنگرزی فرش
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :