بحثی در مورد منشا و محیط زمینساختی گرانیتوییدهای ایران با تکیه بر مثالهایی از محور سنندج - سیرجان

سال انتشار: 1379
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,264

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI04_153

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1385

چکیده مقاله:

بررسی داده های مربوط به توده های گرانیتویید قروه، آلماقولاق، الوند، سامن، بویین-میان دشت، بجرود-آستانه و گوشه، کلاه قاضی و شیرکوه از نظر جایگاه زمینساختی و منشأ، نشان می دهد که توده های گرانتیویید بزرگ به بیش از یک جایگاه زمینساختی تعلق داشته و توده های کوچک، ویژگی های یک جایگاه خاص را نشان می دهند.از نظر منشأ نیز بیشتر گرانیتوییدهای مذکور هیبرید بوده و تنها توده کلاه قاضی ویژگی های نوع S را نشان می دهد. با توجه به این مسئله نقش حجم توده در زمان جایگزینی توده در تاریخچه تکوین زمین شناسی منطقه مهم ارزیابی شده و پیشنهاد می شود که برای توده های بزرگ یک محیط زمینساختی خاص و یک منشأ خاص در نظر گرفته نشود. در ضمن بررسی ها نشان داده است که دلیل اصلی تناقض در مطالعات قبلی، عدم توجه به اصل منابع، استفاده از تنها یک روش و تکیه بر روی نتایج تجزیه شیمیایی، بدون درنظر گرفتن شواهد صحرایی و سنگ نگاری بوده است.

نویسندگان

علی اکبر بهاری فر

دانشجوی دکترای زمین شناسی دانشگاه تربیت معلم

حسین معین وزیری

استاد دانشگاه تربیت معلم

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Dchon . F:.& _ _ -A chemica} _ _ classificqtin ...
  • , Didrt , J. _ _ , J.L.. & Lameyre ...
  • Naiar . P.D. & Piccoli , P.V. , _ - ...
  • نمایش کامل مراجع