A Study on COVID-۱۹ Recurrence in Patients Discharged from Hospital: Narrative Review
محل انتشار: مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی، دوره: 10، شماره: 3
سال انتشار: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 166
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JABS-10-3_005
تاریخ نمایه سازی: 1 مرداد 1402
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: بیماری کرونا ویروس ۲۰۱۹ (COVID-۱۹) یک بیماری بسیار مسری است که به تازگی مردم چندین کشور در سراسر جهان را مبتلا کرده است COVID ‐ ۱۹. توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) همه گیر اعلام شده است. متاسفانه ، در بعضی موارد ، آزمایشات تشخیص COVID-۱۹ پس از بهبودی بیماران و یا ترخیص از بیمارستان ، مجددا مثبت اعلام می شود. این مطالعه با هدف ارزیابی علائم بیمارانی انجام شد که آزمایش ویروس کرونا در آنها مجددا مثبت بود.
مواد و روش ها: این جستجو در مقالاتی از پایگاه های الکترونیکی و علمی مانند Pub Med ، EMBASE ، Scopus و Medline در مقالات منتشر شده از ژانویه ۲۰۲۰ تا آگوست ۲۰۲۰ با استفاده از کلمات کلیدی COVID-۱۹ ، Recurrent Positive ، Recmitted ، Novel Coronavirus ، RT-PCR انجام شد.
نتایج: مطالعات نشان داده است که در بعضی از بیماران ، پس از منفی شدن آزمایش ویروس کرونا و ترخیص آنها از بیمارستان ، آزمایش RT-PCR مجددا در این افراد مثبت اعلام شد است، بدون اینکه با بیمار دیگری در تماس بوده باشند.
نتیجه گیری: مطالعات گزارش دادند که در تعداد کمی از بیماران بهبود یافته از COVID-۱۹ ، آزمایش RT-PCR دوباره مثبت است. عوامل مختلفی در این فرایند دخیل هستند ، به عنوان مثال روش نمونه گیری ، پردازش نمونه ، عفونت مجدد بیمار ، رشد مجدد ویروس ، سیستم ایمنی بدن بیمار و غیره.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شیما رحمتی
Cellular and Molecular Research Center, Research Institute for Health Development, Kurdistan University of Medical Sciences, Sanandaj, Iran
محمدجواد سنایی
Cellular and Molecular Research Center, Basic Health Sciences Institute, Shahrekord University of Medical Sciences, Shahrekord, Iran
مرتضی علیزاده
Department of Tissue Engineering, Faculty of Medicine, Shahroud University of Medical Sciences, Shahroud, Iran
لیلا رضاخانی
Fertility and Infertility Research Center, Health Technology Institute, Kermanshah University of Medical Sciences, Kermanshah, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :