چالش های فضای مجازی و تاثیر آن در میزان بهره وری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنگره بین المللی آموزش، مطالعات اجتماعی و فرهنگی با رویکرد آینده پژوهی
  • کد COI اختصاصی: ESCSSCONG01_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 180
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اکبر رضائیان

کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی لامرد

باقر اسلام لوئی

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی لامرد

صادق جعفری نیکو

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی یاسوج

علی نجات راغ

آموزگار اداره آموزش و پرورش بهمئی

چکیده

استفاده از فناوری اینترنت در بین نوجوانان به ویژه دانش آموزان مدارس در انجام فعالیت های آموزشی جدایی ناپذیر است. با این حال، تهدیدات جرایم سایبری و همچنین استفاده از امنیت اطلاعات شخصی وجود دارد. سرعت رشد اینترنت از انتظارات و پیش بینی های توسعه دهندگان اولیه اینترنت فراتر رفته است . شاید همین رشد سریع و غیرمنتظره اینترنت است که کاربران را در مورد مسائل امنیت سایبری در تاریکی قرار داده است. افراد درگیر در آگاهی از امنیت سایبری از جمله معلمان، دانش آموزان و همه کارکنان باید به کسب دانش کافی در این زمینه اهتمام بورزند زیرا این دانش یک مهارت بسیار مفید در زندگی روزمره است به این دلیل که زندگی آنها در حال حاضر بخشی از زندگی جامعه دیجیتال است. در برخی مدارس، آموزش امنیت سایبری اجباری می شود و همچنین برای دانش آموزان انتخابی می شود تا در مورد آن بیاموزند. بیشتر دانش آموزان در مورد افشای اطلاعات خود در پروفایل های سایت های اجتماعی به خوبی و به طور استثنایی آگاه نیستند برهمین اساس باید در طی جلسه های آموزشی دانش آموزان را از اهمیت و معایب افشای اطلاعات خود در هر سایتی آگاه ساخت. مطالعه پیش رو به بررسی چالش های فضای مجازی و تکنولوژی های روز بر رویکرد و بهره وری دانش آموزان می پردازد.

کلیدواژه ها

تکنولوژی، رسانه های اجتماعی ، آسیب های رسانه های اجتماعی ، فضای سایبری، پیشگیری.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.