تعیین غلظت بحرانی پلیمرهای مورد استفاده در تولید غشاهای جداسازی گازی
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی غشا و فرایندهای غشایی
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,408
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEMBRANE01_027
تاریخ نمایه سازی: 28 آبان 1391
چکیده مقاله:
غلظت پلیمر درمحلولهایی که برای تولید غشاهای جداسازی گازی استفاده می شوند باید به حدی باشد که زنجیرهای ماکرومولکولی پلیمر به راحتی با یکدیگر درگیر شده و لایه انتخاب پذیر غشا حاصل دارای ساختاری کاملا متراکم شود ازطرفی هنگامی که غلظت پلیمر به حدکافی زیاد باشد درگیری زنجیرهای پلیمری به اندازه کافی تحقق یافته و یک تغییر ناگهانی درگرانروی محلول پلیمری ایجاد خواهد شد این غلظت از پلیمر که به غلظت بحرانی معروف است به روش ویسکومتری و اندازه گیری گرانروی محلول های پلیمری قابل تعیین است دراین مقاله این روش بکاربسته شده و غلظت بحرانی پلی سولفون و پلی اترسولفون 28 درصد وزنی و غلظت بحرانی پلی ایماید و پلی اترایماید 25درصد وزنی تعیین شد.
نویسندگان
محمد علی آرون
دانشکده مهندسی شیمی،پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
محمد مهدی منتظر رحمتی
دانشکده مهندسی شیمی،پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :