بررسی تاثیر جهانی شدن بر سیاستگذاری آموزشی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،مشاوره و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: ICPCEE16_305
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 164
نویسندگان
آموزگار: دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سلماس
آموزگار، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سلماس
چکیده
این مقاله به بررسی ابعاد وجودی فرصت ها و چالش هایی که عصر جهانی شدن در عرصه سیاست گذاری آموزشی ایجاد نموده پرداخته است. روش اجرای پژوهش، توصیفی و از نوع تحلیل اسنادی بود. برای گردآوری داده های لازم برای پاسخگویی به سوالهای پژوهش کلیه منابع و مراجع مرتبط با استفاده از فرم گردآوری داده ها تحلیل و یافته ها به شیوه کیفی تحلیل شده است. شکسته شدن مرزها ، پیدایش فضای نوین جهانی، تکنولوژی های نوین و پیشرفته و انقلاب اطلاعات و ارتباطات ، رشد بازارهای مالی ، رشد فعالیت شرکت های چند ملیتی موجب می شود تا فرایند جهانی شدن برای برخی کشورها فرصت و برای برخی دیگر تهدید یا چالش محسوب شود. یافته های های حاصل از پژوهش حاضر نشان میدهد که پیامدهای جهانی شدن برای سیاست آموزشی ایران مواردی چون کاهش ارزش زمان گذشته و افزایش ارزش زمان حال، پدیده بیسوادی مدرن، پدیده آموزشهای ناهمسان، عدم همراهی ذهنیات با عینیات، رشد آموزش زبان خارجی، تدریس فعال، تغییر در روش آموزش از آموزش رقابتی به روش مشارکتی، نقش فناوری اطلاعات در یادگیری فعال در نظامهای نوین آموزشی، تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر آموزش و پرورش، کاربرد فناوری اطلاعات در یادگیری فعال و یادگیری غیر فعال و ارتباطات بین المللی و بین فرهنگی را نشان میدهد.کلیدواژه ها
جهانی شدن، سیاست آموزشی، فرصت، چالش.مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.