بررسی ارتباط وانمودگرایی، نارضایتی از تصویر بدنی و سبک دلبستگی در پیش بینی اضطراب اجتماعی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 90
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LQPPC01_060
تاریخ نمایه سازی: 17 تیر 1402
چکیده مقاله:
هدف: این تحقیق، بررسی وانمودگرایی، نارضایتی از تصویر بدن و دلبستگی به والد ین و همسالان در پیشبینی اضطراب اجتما عی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر در سال ۱۴۰۱ میباشد. روش: جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه دانشجویان دانشگاه آزاد خمینی شهر می باشند که در نیمسال دوم سال تحصیل ۱۴۰۰-۱۴۰۱ مشغول به تحصیل بودند. ۱۰۶ نفر از دانشجویان با روش نمونه گیری در دسترس به عنوان نمونه انتخاب شد ند. پرسشنامه های دلبستگی به والدین و همسالان (IPPA)، اضطراب اجتما عی جرابک (۱۹۹۶)، مقیاس وانمودگرایی کلانس (CIPS) و پرسشنامه نگرانی از تصویر بدنی (BICI) بعنوان ابزار تحقیق استفاده شد. یافته ها: تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که ، وانمودگرایی (r=۰/۶۵-۰/۷۴)، دلبستگی به والدین و همسالان (r=-۰/۳۵-۰/۵۲) و نارضایتی از تصویر بدن (r=۰/۴۵-۰/۷۵) با اضطراب اجتما عی دانش آموزان دختر دوره متوسطه همبستگی مثبت و معنادار داشتند (p<۰/۰۱). نتایج رگرسیون نشان داد که وانمودگرایی بیشترین ( Beta=۰/۶۲۱) پیش بینی را دارد و عزت نفس از زیر مقیاس های وانمودگرایی (Beta=۰/۰۱۲) نمی تواند به صورت معنا دار اضطراب اجتماعی را پیش بینی کند . نتیجه گیری: اضطراب اجتماعی در دانشجویان به طور مستقیم و معنادار متاثر از وانمودگرایی، دلبستگی به والدین و همسالان و نارضایتی از تصویر بدن می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
دعا حافظ
دانشجوی کارشناسی، گروه روانشناسی بالینی خانواده، واحد خمینی شهر، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایرا ن