آموزش مفهوم نظم و انضباط به دانش آموزان دختر و پسر کلاس چند پایه ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش علمی پژوهشمند
  • کد COI اختصاصی: FINCONF02_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 190
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

افشین میرزالو

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران- اداره آموزش و پرورش منطقه خداآفرین

ابراهیم جعفری

کارشناسی ارشد، زبان و ادبیات فارسی ، دانشگاه آزاد اسلامی، شبستر، ایران- اداره آموزش و پرورش منطقه خداآفرین

چکیده

انسانها از بدو خلقت خویش همواره سعی نموده اند تا فرزندان خود مورد تعلیم و تربیت قرار دهند و همواره خانواده به عنواناولین جایگاه تعلیم و تربیت و شکل دهنده بسیاری از ارزشها و نگرش ها در فرزندان خواهد بود. مدرسه نیز قویترین نهاد بعد ازخانواده محسوب میشود که میتواند اثر عمیقی بر دانشآموزان داشته باشد. امروزه تربیت شهروندان مطلوب یکی از مهمترین وظایفنظامهای رسمی آموزش و پرورش کشورهاست. تربیت شهروندی مفهومی چندبعدی است که مفاهیم اخلاقی، زیست محیطی،فرهنگی، اقتصادی و سیاسی را در برمی گیرد. در واقع آموزش شهروندی آمادهسازی جوانان برای نقش ها و مسئولیت هایشان به عنوانشهروند است. یکی از ویژگی های مهم یک شهروند مطلوب احترام به قوانین و مقررات میباشد. رعایت نظم و انضباط، درسایه ی همیناحترام به قوانین و مقررات میسر می شود. رعایت نظم در محیط های آموزشی، یکی از مهمترین اهداف تربیتی است که اولیای مدارس،آنان را در اولویت قرار میدهند و رفتارها و فعالیت آموزشی دانش آموزان نیز تا حد زیادی براساس این پدیده شکل می گیرد. نظم وانضباط باعث می شود که فعالیت های دانش آموزان با موفقیت انجام گیرد و این امر در نهایت به زندگی توام با نشاط و سالم ختم شود واز همه مهمتر بتواند در آینده شهروندی منظم، قانونمدار و در خدمت جامعه ی خویش باشد. پژوهش حاضر با روش اقدام پژوهی و باهدف آموزش مفهوم نظم و انضباط به دانش آموزان مقطع ابتدایی آموزشگاه شهدای خانقاه مردانقم در سال ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ انجام شده است.

کلیدواژه ها

اقدام پژوهی، تعلیم و تربیت، نظم و انضباط، شهروند مطلوب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.